Hou je van vormgeven en leuke dingen maken, ben je creatief en kun je goed overweg met Photoshop en andere programma's van Adobe. Wil je graag zoveel mogelijk verschillende dingen doen en maken? Dan is deze stage iets voor jou! KRO-NCRV biedt een leerzame, creatieve stage op een afdeling met een informele werksfeer. Jij zult vooral aan de slag gaan voor de radiozenders NPO Radio 2, 3FM, NPO Radio 4 en NPO Radio 5.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Ben jij zo iemand die heel graag dingen ontwerpt? Nieuwe dingen wil uitproberen en snel iets voor zich ziet als er iets gemaakt mag worden? Maar ook wil meedenken over nieuwe online campagnes of grappige filmpjes voor radio programma's? Dan ben je bij ons aan het perfecte adres!

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een stageplek waar geen dag hetzelfde zal zijn. Een plek waar je los kunt gaan met jouw creatieve brein met heel veel verschillende redacties voor hele uiteenlopende radio zenders. De ruimte om jouw talenten in te zetten en uit te breiden zodat je straks wegloopt met een gigantisch pakket aan skills.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Een studie aan het doen op het gebied van vormgeving of media design
  • Altijd op zoek naar nieuwe ideeën om die post/video nog beter en leuker te maken
  • Goed is in de Nederlandse taal
  • Een volger van trends op het gebied van social media
  • Enthousiast, creatief en sociaal

Werken bij KRO-NCRV

Meer over dit bedrijf

KRO-NCRV gelooft dat de wereld eerlijker, groener en liever kan. Daarom maken we programma’s zoals Keuringsdienst van waarde, BinnensteBuiten en Boer zoekt vrouw. Programma’s die jou anders laten kijken. En ook meteen een handje helpen om anders te doen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280