Heb jij passie voor social media en heb jij klussen altijd wel interessant gevonden? Ben jij een super eager student en op zoek naar een leerzame stage waar je alle ins en outs kan leren? This is it. Wij zoeken een social media stagiair die ons team (en onze socials) kan versterken!

Borgh B.V. is een bevestigingsspecialist voor de bouw, industrie en installatiebranche. Het ontwikkelen en op de markt brengen van handige bevestigingsmaterialen (zoals pluggen en schroeven) is ons vak, maar vooral onze passie. Dit klinkt misschien niet zo spannend maar er zit een hele wereld achter. Niemand wil natuurlijk dat zijn nieuwe televisie na 2 weken al van de muur af komt te vallen.

Als content creator stagiair is het aan jou om Borgh neer te zetten op alle social kanalen, maar vooral op YouTube. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je zal begeleid worden door Remco (marketing) en je zal nauw samenwerken met Beau (fulltime YouTuber). Je zal daarnaast ook vaak samenwerken met een social media bureau. Jij gaat ervoor zorgen dat Borgh interessanter, groter en bekender wordt en met jouw creativiteit breng je ons YouTube kanaal naar the next level. Dit betekent dat je ook kritisch mag kijken naar de huidige content. Heb je geen technische kennis? Dat vinden we geen probleem, zolang je bereid bent om te leren!

Wij zijn flexibel in de periode dat jij stage wilt lopen, dus dit is helemaal up to you.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wat je bij Borgh doet

 • Meedenken over toffe content die Borgh kan versterken, de engagement kan verhogen en een bijdrage kan leveren aan de sales.
 • De huidige klantenreis analyseren en daarbij passende of ontbrekende content maken.
 • Het vergroten van het bereik van onze Facebook en YouTube-kanaal.
 • Toffe video’s en foto’s maken.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wat je van Borgh krijgt

 • Een mooie stagevergoeding.
 • Een informele en speelse afdeling.
 • De vrijheid om tijdens je stage zelfstandig projecten op te pakken.
 • Persoonlijke begeleiding die er alles op alles zet dat jij een mooi cijfer haalt voor je stage. Uiteraard in combinatie met jouw motivatie, enthousiasme en inzet.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Hier herken jij jezelf in

 • Je bent een Mbo-student in de richting mediavormgeving.
 • Je hebt affiniteit met social media en vooral YouTube.
 • Je vindt het leuk vindt om te klussen of bent wel altijd geïnteresseerd geweest in klussen.
 • Technische kennis is mooi meegenomen, maar geen vereiste.

Werken bij Borgh

Meer over dit bedrijf

Borgh is de bevestigingsspecialist voor bouw, industrie- en installatiesector. Het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve bevestigingsmaterialen en technieken is ons vak en onze passie. Wij geloven dit enkel goed te kunnen doen door onze klanten zowel fysiek als online van dienst te kunnen zijn. Het direct benaderen van klanten en deze te voorzien en adviseren van passende oplossingen blijft bij Borgh echter de belangrijkste basis. Onze klanten bestaan uit professionele eindgebruikers met midden-of kleinbedrijven in de bouw en industrie. Met meer dan 200 medewerkers zijn wij momenteel actief in Europa en Zuid-Amerika.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280