Wij zijn op zoek naar een Content Creation stagiair die ons LASER team komt versterken bij het bedenken en creëren van content.

Onze main focus is lokale HipHop en New Wave Pop. We zoeken iemand die het lef heeft om buiten de lijntjes te kleuren en nieuwe ideeën te testen. Jij hebt de ambitie om met je creativiteit impact te maken in de muziekindustrie en bent altijd op de hoogte van de nieuwste trends - zelfs tijdens een quick peepee zit jij op TikTok.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het creëren van diverse soorten content, zowel voor social media als drukwerk bij releases van lokale artiesten. Jij weet wat het publiek wil horen en zien, en werkt actief mee aan het uitrollen van content via verschillende social media kanalen. Je gaat nieuwe dingen uitproberen om de norm te doorbreken en unieke content te creëren. Met jouw skills in audio- en videobewerking til je onze content naar een hoger niveau.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Een uitdagende praktijkstage waarin je veel kunt leren en bijdragen
  • Een dynamische, informele en professionele werkomgeving met enthousiaste collega’s
  • Een stagevergoeding
  • Prachtige artiesten om voor te werken
  • Een fenomenaal kantoor in de A’DAM toren
  • Vele muzikale extra’s: evenementen, concerten, borrels

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent gedreven door je passie voor muziek, design en social media.
  • TikTok voelt als een tweede thuis en je hebt ervaring met Adobe Premiere Pro en Photoshop.
  • Je bent niet vies van een concertje en bent vanaf februari 2024 4 of 5 dagen beschikbaar om stage te lopen.
  • Daarnaast ben je communicatief vaardig, open-minded en leergierig.

Werken bij Sony Music Entertainment Netherlands

Meer over dit bedrijf

Wij zijn Sony Music Entertainment, een van de grootste internationale muziekmaatschappijen. Wij vertegenwoordigen in Nederland de muziek van onder (veel) meer Adele, Beyoncé, BLØF, Bruce Springsteen, Calvin Harris, Clinton Kane, Davido, Doja Cat, Eefje de Visser, Gavin James, KANE, Lil Tjay, Lost Frequencies, Nielson, P!nk, Racoon, Rosalía, Suzan Freek, The Kid LaRoi, Travis Scott, Tyla en Wizkid.. Sony Music geldt binnen de muziekwereld als innovatief koploper op het gebied van streaming services, we zijn een creatief en dynamisch bedrijf met een lange historie in de muziekindustrie. Ons Benelux-team bestaat uit 70 gepassioneerde collega’s, die toegevoegde waarde leveren aan artiesten, muziekliefhebbers en alle betrokkenen achter de schermen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280