Als Content & Creative stagiair maak je onderdeel uit van de afdeling Marketing en rapporteer je aan de Content Creator. Je werkt nauw samen met o.a. de Head of Domestic Marketing, Content creator, Digital Marketing manager, Brand Managers en A&R team zodat alle processen zo gestroomlijnd mogelijk verlopen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Video editing (videoclip teasers, single/album advertenties etc.);
  • Grafische vormgeving (posters, single/album artworks, presentaties etc.);
  • Je ondersteunt het Content & Creative team in het bijwerken van de social media kanalen van Warner Music in Nederland;
  • Je ondersteunt het Content & Creative team bij het organiseren van content shoots.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een informele werksfeer binnen een creatief en getalenteerd team, met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook bieden wij een passende maandelijkse stagevergoeding.

Reageren? Herken jij jezelf in dit profiel, reageer dan op deze creatieve en uitdagende functie. Stuur je CV en motivatie zsm!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wie ben jij?

Je hebt een HBO achtergrond en bent gedurende vijf maanden vijf werkdagen per week beschikbaar om stage bij ons te lopen. Je bent een productief en creatief persoon en weet wat er dagelijks speelt op social media. Deze functie vereist aandacht voor details en aantoonbare vaardigheden op het gebied van video editing en grafische vormgeving.

Werken bij Warner Music Benelux

Meer over dit bedrijf

Warner Music Benelux is een major platenmaatschappij gevestigd in een kantoorvilla in Hilversum. Vanuit hier werkt een jong en enthousiast team voor en met grote internationale en nationale artiesten zoals Ed Sheeran, Dua Lipa, Twenty One Pilots, Lizzo, Ruben Annink en Nick&Simon.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280