Tijdens de Dutch Media Week organiseert BMYoung samen met Mediastages matchmaking sessies tussen aansprekende mediabedrijven en stage zoekende studenten, aanstormende talenten en jong professionals. Fremantle wil graag in contact komen met mogelijk nieuwe medewerkers of stagiairs. 

Op donderdag 5 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur vinden deze sessies plaats in Beeld & Geluid in Hilversum.

Wil jij bij Argus Productions stage lopen of werken? Klik dan op de 'solliciteer direct' knop en plan jezelf in voor een flitsende matchmaking sessie van 11:40-11:47 uur.  

De flitsdate duurt maar 7 minuten, dus upload je CV en vul nu direct een goede motivatie in, zodat het bedrijf alvast een indruk van je krijgt. 

Als je op de 'solliciteer direct knop' klikt krijg je een sollicitatieformulier dat normaal gesproken is bedoeld voor solliciteren op een stagevacature. Je hoeft dus niet letterlijk antwoord te geven op de vragen, maar het is wel handig als je vasthoudt aan de strekking van de vragen. 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Argus Productions heeft vacatures voor stages, vaste banen en freelance opdrachten. Kijk hier welke vacatures dat zijn.

Je hebt een flitsdate van 7 minuten, waarin je jezelf kunt presenteren en kunt laten weten waarom jij bij Beeld & Geluid past.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een professional team met plezier in het werk, een net salaris en projecten in het binnen- en buitenland. Jouw ontwikkeling staat centraal, met de Academy doen we er alles aan jouw mediatalent volledig te benutten.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Naar welk vakgebied gaat jouw interesse uit? Denk aan slomo operators, graphics redacteuren, samenstellers/editors, beeldbanders en beeldredacteuren

- Heb je al relevante ervaring opgedaan? - Wat verwacht je van de stage? - In welk jaar van je opleiding zit je? - Ben je in het bezit van een rijbewijs?De functie eisen zijn divers, dus vertel vooral welke kwaliteiten jij in huis hebt. Argus Productions kan dan kijken bij welke functie of stage je past.

Werken bij

Meer over dit bedrijf

Argus Productions levert mediamakers die verstand hebben van de inhoud. Of het nu gaat om sport, entertainment of nieuws. Ze leveren EVS/ slomo en graphics operators, (slomo)regisseurs, regieassistenten, inhoudelijke editors, beeldbanders en beeldredacteuren. Daarnaast hebben ze ook een Academy, dit zijn effectieve opleidingen waarbij ze redacteuren begeleiden in de wereld van LSM, editing & samenstellen, beeldredactie en graphics

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Rogier  de Keiser

Rogier de Keiser

Marketeer +31 35 6466 281