Tijdens de Dutch Media Week organiseert BMYoung samen met Mediastages matchmaking sessies tussen aansprekende mediabedrijven en stage zoekende studenten, aanstormende talenten en jong professionals. Fremantle wil graag in contact komen met mogelijk nieuwe medewerkers of stagiairs. 

Op donderdag 5 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur vinden deze sessies plaats in Beeld & Geluid in Hilversum.

Wil jij bij de Regionale Publieke Omroep stage lopen of werken? Klik dan op de 'solliciteer direct' knop en plan jezelf in voor een flitsende matchmaking sessie van 11:10-11:17 uur.  

De flitsdate duurt maar 7 minuten, dus upload je CV en vul nu direct een goede motivatie in, zodat het bedrijf alvast een indruk van je krijgt. 

Als je op de 'solliciteer direct knop' klikt krijg je een sollicitatieformulier dat normaal gesproken is bedoeld voor solliciteren op een stagevacature. Je hoeft dus niet letterlijk antwoord te geven op de vragen, maar het is wel handig als je vasthoudt aan de strekking van de vragen. 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

De Regionale Publieke Omroep heeft vacatures voor stages, vaste banen en freelance opdrachten. Kijk hier welke vacatures dat zijn.

Je hebt een flitsdate van 7 minuten, waarin je jezelf kunt presenteren en kunt laten weten waarom jij bij de RPO past.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een stichting dat midden in het medialandschap staat en verbonden is met alle regionale omroepen van Nederland. Ga in de matchmakingsessie in gesprek bij de RPO en kom er samen achter welke omroep en functie er bij jou past! Er zitten altijd wel wat voor je tussen.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Naar welk vakgebied gaat jouw interesse uit? Denk aan systeemspecialist, redacteuren, camera man/vrouw, Verslaggever en beeldredacteuren

- Heb je al relevante ervaring opgedaan? - Wat verwacht je van de stage? - In welk jaar van je opleiding zit je? - Ben je in het bezit van een rijbewijs?De functie eisen zijn divers, dus vertel vooral welke kwaliteiten jij in huis hebt. De Regionale Publieke Omroep kan dan kijken bij welke functie of stage je past.

Werken bij

Meer over dit bedrijf

De stichting Regionale Publieke Omroep (RPO) is het samenwerkings- en coördinatieorgaan voor de regionale publieke omroep in Nederland. De RPO verenigt en vertegenwoordigt de regionale publieke omroep in Nederland.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Rogier  de Keiser

Rogier de Keiser

Marketeer +31 35 6466 281