Tijdens de Dutch Media Week organiseert BMYoung samen met Mediastages matchmaking sessies tussen aansprekende mediabedrijven en stage zoekende studenten, aanstormende talenten en jong professionals. IDTV wil graag in contact komen met mogelijk nieuwe medewerkers of stagiairs. 

Op donderdag 5 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur vinden deze sessies plaats in Beeld en Geluid in Hilversum.

Wil jij bij IDTV stage lopen of werken? Klik dan op de 'solliciteer direct' knop en plan jezelf in voor een flitsende matchmaking sessie van 11:00 -11:07 uur.  

De flitsdate duurt maar 7 minuten, dus upload je CV en vul nu direct een goede motivatie in, zodat het bedrijf alvast een indruk van je krijgt. 

Als je op de 'solliciteer direct knop' klikt krijg je een sollicitatieformulier dat normaal gesproken is bedoeld voor solliciteren op een stagevacature. Je hoeft dus niet letterlijk antwoord te geven op de vragen, maar het is wel handig als je vasthoudt aan de strekking van de vragen. 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

IDTV heeft vacatures voor stages, vaste banen en/of freelance opdrachten. Kijk hier welke vacatures dat zijn.

Je hebt een flitsdate van 7 minuten, waarin je jezelf kunt presenteren en kunt laten weten waarom jij bij IDTV past.

Wat
BIEDEN WIJ?

7 minuten luistertijd om te horen waarom jij bij IDTV past, wordt jij onze nieuwe medewerker of stagiair?

Daarnaast:

  • Een informele werksfeer (geen mannen in pakken, gewoon je sneakers aan)
  • Werken bij een groot mediabedrijf
  • Een potje poolen als je een middagdipje hebt in combinatie met thuiswerken
  • En last but not least een gezellige huiskamer waar je voor € 3,75 uitgebreid kunt lunchen

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

De functie eisen zijn divers, dus vertel vooral welke kwaliteiten jij in huis hebt. Het bedrijf kan dan kijken bij welke functie of stage je past.

Werken bij IDTV

Meer over dit bedrijf

IDTV is een echte verhalenmaker. A storytelling company. Wij weten als geen ander dat we met een boeiend verhaal de doelstellingen van onze klanten kunnen realiseren. Dat we daardoor mensen raken, in beweging krijgen, motiveren en zelfs veranderen.

Wij vertellen al meer dan 40 jaar verhalen. Wij kennen de macht van de zappende kijker. En begrijpen hoe je aandacht krijgt en vasthoudt. Hoe je mensen verleidt om de verhalen van onze klanten door te laten vertellen. Want een goed verhaal reist zelfstandig de wereld over.

Wij weten hoe je een verhaal maakt. Of het nu gaat om organisaties, merken, producten, diensten, processen of culturen. Wij zorgen ervoor dat verhalen vorm en lading krijgen.

Dit doen wij in de vorm van events, programma’s, video en online. 

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Rogier  de Keiser

Rogier de Keiser

Marketeer +31 35 6466 281