Tijdens de Dutch Media Week organiseert BMYoung samen met Mediastages matchmaking sessies tussen aansprekende mediabedrijven en stage zoekende studenten, aanstormende talenten en jong professionals. EMG wil graag in contact komen met mogelijk nieuwe medewerkers of stagiairs. 

Op donderdag 5 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur vinden deze sessies plaats in Beeld & Geluid in Hilversum.

Wil jij bij EMG stage lopen of werken? Klik dan op de 'solliciteer direct' knop en plan jezelf in voor een flitsende matchmaking sessie van 10:00-10:07 uur.  

De flitsdate duurt maar 7 minuten, dus upload je CV en vul nu direct een goede motivatie in, zodat het bedrijf alvast een indruk van je krijgt. 

Als je op de 'solliciteer direct knop' klikt krijg je een sollicitatieformulier dat normaal gesproken is bedoeld voor solliciteren op een stagevacature. Je hoeft dus niet letterlijk antwoord te geven op de vragen, maar het is wel handig als je vasthoudt aan de strekking van de vragen. 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

EMG heeft vacatures voor stages, vaste banen en freelance opdrachten. Kijk hier welke vacatures dat zijn.

Je hebt een flitsdate van 7 minuten, waarin je jezelf kunt presenteren en kunt laten weten waarom jij bij EMG past.

Wat
BIEDEN WIJ?

EMG levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproductie. Op locatie of in de studio; met de allernieuwste technieken, software en apparatuur werken wij mee aan de mooiste multimediale producties. Met bijna 450 gezellige, enthousiaste en servicegerichte vakmensen zetten we ons in voor verschillende producenten, broadcasters en het bedrijfsleven.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Naar welk vakgebied gaat jouw interesse uit? Denk o.a. aan Beeldtechniek, Operationele Assistentie, Schakel/Regie, LSM, (live)Graphics, Geluid, Camera, Technische Dienst en Logistiek.

- Heb je al relevante ervaring opgedaan? - Wat verwacht je van de stage? - In welk jaar van je opleiding zit je? - Ben je in het bezit van een rijbewijs?De functie eisen zijn divers, dus vertel vooral welke kwaliteiten jij in huis hebt. EMG kan dan kijken bij welke functie of stage je past.

Werken bij EMG Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

EMG levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties. Wij faciliteren het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten en bevlogen servicegerichte vakmensen.

In Nederland is EMG, voorheen United, gevestigd in Hilversum.

EMG is een partner voor nationale en grote internationale evenementen, waaronder sport (Tour de France, Europees Kampioenschap voetbal en het NK Schaatsen, … ), live-evenementen (Eurovisie, PinkPop, MTV Europe Musics Awards … ), entertainment (the Mask Singer, I Can See Your Voice, Beste Zangers, … ), reis-& expeditieprogramma’s (Wie is de mol, Expeditie Robinson, … ), dagelijkse programma’s en talkshows.

Naast in Nederland is EMG actief in Frankrijk, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Italië, Luxemburg, de VS & Australië. Dit stelt ons in staat om krachten te bundelen met onze zusterbedrijven, kennis en ervaring uit te wisselen en flexibel en effectief te opereren op nationaal en internationaal niveau.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Rogier  de Keiser

Rogier de Keiser

Marketeer +31 35 6466 281