Ben jij een creatieve denker met een passie voor UX design en onderzoek? Lijkt het je geweldig mensen nog makkelijker met het archief van Beeld Geluid in contact te laten komen? Ben je gedreven om gebruikers centraal te stellen? Vind je het leuk om te werken aan een heel mooi nieuw project? Dan is deze stage bij Beeld Geluid in Hilversum perfect voor jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat je bezighouden met diverse UX onderzoeken en tests op een nieuw te ontwikkelen platform. Je werkt nauw samen met onze designers, developers, productmanagers om de ultieme user experience te creëren voor onze gebruikers. Er is veel ruimte je stage ook zelf vorm te geven op basis van je leerdoelen.

Als je het leuk vindt bv interviews doen met bezoekers van ons museum, dashboards te bouwen en/of trendwatching te doen: Die ruimte ligt er!

Je word begeleid door een heel team aan professionals, die jou echt veel kunnen leren. Je verantwoordelijkheden: Uitvoeren van (UX) onderzoek om gebruikersbehoeften in kaart te brengen voor (oa) een nieuw te ontwikkelen platform. Het unieke is dat je echt aan de bron staat, dus veel moet nog ontwikkeld worden. Jij bent, samen met anderen, de stem van de gebruiker..

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Een uitdagende en leerzame stage in een dynamische omgeving
 • Een interessante en veelzijdige stageplaats op het Mediapark bij een fantastisch instituut in een prachtig gebouw voor 5/6 maanden.
 • Een stage met veel verantwoordelijkheid, waarbij je écht werkervaring opdoet.
 • Gezellige borrels en (netwerk)events
 • Een inclusieve omgeving waarin je je op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak continu kan blijven ontwikkelen.
 • Een stagevergoeding van € 475,- bruto per maand obv 40 uur

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je bent (bijvoorbeeld) student HBO/WO Communication and Multimedia Design, Industrieel ontwerp, Interaction Design of aanverwant
 •  Je hebt een passie voor UX design en bent altijd op zoek naar nieuwe manieren om de user experience te verbeteren
 • Je bent creatief, analytisch en probleemoplossend
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je bent een teamplayer en kunt zelfstandig werken
 • Je bent enthousiast en leergierig

Werken bij Beeld & Geluid Hilversum

Meer over dit bedrijf

Het kleurrijke gebouw van Beeld Geluid is een icoon op het Media Park. Je kunt ons kennen als hét Mediamuseum van Nederland of als een van de grootste media-archieven van de wereld! Beeld Geluid is een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor professionals en particulieren. Daarnaast is Beeld Geluid een multimediaal archief. In ons pand bewaren we de Nederlandse tv- en radio-historie, maar daarnaast nog veel meer! Denk aan video(games), geschreven pers, podcasts, gifjes of objecten uit de mediahistorie. Beeld Geluid is één van de autoriteiten die objectief het Nederlandse medialandschap in kaart brengt en actuele ontwikkelingen benadert vanuit media-historisch perspectief. Zo laten we zien welke impact media hebben op ieders leven. Dat doen we met een groot aantal partners, zoals creatieve mediamakers, knappe deskundigen, betrokken bedrijven en relevante influencers. Op die manier dragen we samen bij aan een mediawijzere wereld. Met de heropening van het Mediamuseum is er weer volop activiteit in het kleurrijke gebouw van Beeld Geluid! Wil je daar onderdeel van worden? Solliciteer dan op een van onze stagevacatures! Ben jij op zoek naar een stage bij een van de leukste en meest diverse media-organisaties van Nederland en zit jouw specifieke stagevacature er niet tussen? We staan er altijd voor open om nieuw talent te ontmoeten via stages@beeldengeluid.nl

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280