Dat de digitale wereld snel verandert weten we allemaal en COVID heeft digitaal (thuis)werken een boost gegeven. Een organisatie van nu moet op deze veranderingen inspringen en zorgen dat zij tools beschikbaar stellen om thuis goed te kunnen werken. Dagelijks doorgronden wij de digitale behoeftes van onze opdrachtgevers en blinken wij uit in innovatieve oplossingen.

Concreet ontwikkelen wij desktopapplicaties en mobile-apps voor organisaties vanaf +/- 500 medewerkers. Dit zijn oplossingen die ervoor zorgen dat mensen hun werk sneller en eenvoudiger kunnen uitvoeren. We gebruiken hiervoor als basis high-end softwareplatformen om sneller tot resultaat te komen voor onze opdrachtgevers.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wij willen de verbreding van ons producten- en dienstenscala online op een mooie manier presenteren. Hiervoor zoeken wij een WordPress fanatiekeling die ons hierbij gaat helpen door: • Uitbreiden van onze WordPress websites op basis van bestaande templates;

 • Onderhouden van bestaande WordPress websites;

 • Aanpassen van bestaande WordPress themes;

 • Meedenken over vernieuwing van de websites;

 • Beeldmateriaal creëren voor de websites;

 • Combinatie beeldmateriaal creëeren voor onlinecampagnes voor LinkedIn

Wat
BIEDEN WIJ?

Een gave stageplek in een van de mooiste kantoren in Utrecht maar uiteraard werk je ook vanuit huis. Je wordt onderdeel van een dynamisch team dat bestaat uit een mix van nuchtere jonge mensen en hoogopgeleide developers. Samen delen zij de passie voor digitale innovatie. Er valt bij ons veel te leren. We doen niet aan hiërarchie en daardoor is er een losse en ontspannen sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Lunch en vrijdagmiddagborrels zijn uiteraard voor onze rekening.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Het belangrijkste is dat je plezier beleeft aan het maken van mooie (WordPress) websites en aan het maken van pakkend beeldmateriaal. Aantoonbare kennis van WordPress is dus een must en we zijn ook heel benieuwd naar de websites die je hebt (mee)ontwikkeld. Aanvullende eisen

 • Je volgt een HBO studie;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal; 
 • Je hebt kennis van Adobe Photoshop, Sketch (Apple), iMovie (Apple) of vergelijkbare tools;
 • Je hebt oog voor detail;
 • Je bent prima in staat om zelfstandig te werken.

Werken bij Indocs

Meer over dit bedrijf

Indocs is een softwarebedrijf uit Utrecht dat schittert door het maken van mooie desktopapplicaties en mobile-apps voor de zakelijke markt. Met een team van 15 slimmeriken zorgen wij ervoor dat mensen sneller, eenvoudiger en op een leukere manier hun werk kunnen uitvoeren. Marlink, Damen, Ballast Nedam, Stichting Matchis, Prins Bernhard Cultuurfonds, ProRail en de Universiteit Utrecht zijn een kleine greep uit de lijst van gerenommeerde namen waar wij voor werken. Kom jij ons helpen online uit te blinken?

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280