Hoe en waar bereik je het publiek dat je wil bereiken met onze programma's, en hoe ga je met dat publiek in gesprek? Bij Team Online van HUMAN hebben we vanaf september weer plek voor een stagiair (m/v/x) die daar graag over wil leren!

Samen met ons zorg je ervoor dat al het moois van HUMAN op de beste kanalen naar ons publiek komt. Lijkt het je wat? Solliciteer nu!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Ons team is de plek waar alles van HUMAN samenkomt. In ons wekelijkse contentoverleg pitch je ideeën rondom aanstaande programma's, waarmee de inhoud van die programma's een nieuw publiek bereikt.

Je ontwikkelt verhalen voor alle platforms waarop HUMAN actief is, in allerlei vormen.

Achteraf check je hoe jouw posts het hebben gedaan om daar weer van te leren.

Eventueel werk je een deel van je tijd aan een vraagstuk van HUMAN voor een opdracht van je studie.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Je komt terecht in een klein en hecht team van vijf plus jezelf, waar je snel onderdeel van wordt.
  • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en wij helpen, inspireren en ondersteunen waar nodig en mogelijk, om jouw leerdoelen goed te vervullen.
  • HUMAN is een kleine omroep, waardoor je laagdrempelig met veel verschillende programmamakers, redacties en afdelingen in contact komt.

Een mooie start om te bouwen aan je netwerk!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Jij bent onze ideale stagiair als je in de buurt komt van onderstaand lijstje. Kun je niet overal een vinkje zetten? Solliciteer toch, want bij HUMAN willen we juist graag dat je nog wat kunt leren! 

  • Je kent je weg op sociale-media-kanalen; 

  • Je weet hoe je een verhaal vertelt en dat kunt toespitsen op het publiek dat je bedient;

  • Je kunt visueel aantrekkelijke content maken, met Adobe-programma's als Premiere Pro, Illustrator, InDesign en Photoshop; 

  • Je studeert aan een mbo-, hbo- of wo-opleiding communicatie, media, journalistiek of iets dat daarop lijkt;

Werken bij HUMAN

Meer over dit bedrijf

Kom jij werken bij onze geëngageerde mediaorganisatie? Als publieke omroep en spil in een maatschappelijk netwerk agendeert HUMAN actuele thema’s. Met kwaliteitsprogramma’s op alle NPO-platforms, en op locatie bieden we stof tot nadenken bij het vormen van je mening en het nemen van verantwoordelijkheid voor jouw rol in de samenleving.
HUMAN wil een kritische mediabeweging zijn, een netwerkorganisatie, waarin intensief wordt samengewerkt met vrienden, publiek en met verwante culturele, maatschappelijke- en mediaorganisaties. br> HUMAN is bekend van programma’s zoals De Mensenbieb, Over Leven, Wat houdt ons tegen?, Klassen, Schuldig, De Wasstraat, Brainwash, Argos Medialogica, Het Filosofisch Kwintet en De Publieke Tribune en je zag ons bijvoorbeeld op de Parade en Movies that Matter.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280