Je gaat stage lopen bij Team Digitaal, de allerleukste (en jongste) afdeling binnen Bindinc. Ons team zit achter maar liefst drie websites: TVgids.nl, Televizier.nl en Guidinc.nl. Televizier gaat over televisie en BN'ers, TVgids is de grootste online televisiegids van Nederland en op Guidinc. vind je al het nieuws en kijktips rondom streamingdiensten.

Daarnaast organiseren we maar liefst twee verkiezingen: De Gouden Televizier-Ring en de Guidinc. Streaming Video Awards. Tot slot hebben we een groot aantal social media-kanalen dat hard groeit. Altijd wat te doen dus!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat Team Digitaal vooral helpen op het gebied van social media en ondersteuning bij de verkiezingen. Denk aan mensen uitnodigen voor de Facebookpagina's, een stemmodule vullen voor de Televizier-Ring, mooie stories maken en BN'ers taggen, liken/reageren en af en toe een klusje voor de websites. Lekker Instagrammen voor studiepunten dus.

Daarnaast is er bij ons heel veel ruimte voor eigen initiatief. We vinden het leuk als je goede ideeën hebt en begeleiden je graag bij de uitvoering ervan!

Wat
BIEDEN WIJ?

Momenteel werken we allemaal (deels) vanuit huis, maar wanneer we weer naar de redactie mogen, werk je in een modern mediagebouw waar altijd wel iets interessants gebeurt. Tijdens deze stage krijg je de kans om bij te dragen aan drie mooie merken en de beroemde Gouden Televizier-Ring Verkiezing.

We werken in een klein, gezellig en jong team waar veel ruimte is voor eigen initiatief en ideeën. Daarnaast ben je elke maandag vrij! :)

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

MBO/HBO/WO: allemaal welkom. Omdat je vanuit onze merken reageert, vinden we het wel heel belangrijk dat je het verschil tussen een d en een t kent. Foutloos Nederlands schrijven dus. Daarnaast willen we dat je goed op de hoogte bent van Instagram, Facebook, YouTube, Pinterest, TikTok en Twitter. Tot slot is een beetje lef, zelfredzaamheid en verantwoordelijkheidsgevoel handig.

We vinden het leuk als we jou ook eens een BN'er kunnen laten interviewen zonder dat je een paniekaanval krijgt en dat je tijdens onze gezellige lunch ook vooral van je laat horen. De startdatum van deze stage is 21-06-2021, maar mocht je wat eerder of later willen/kunnen beginnen, dan is dat ook geen probleem. De duur van de stage is in principe drie maanden. Dus tot half september 2021. Als je vragen over de functie hebt, bel dan met Jorien Slager (of stuur een appje) op 0611461817. Een proefopdracht is onderdeel van de sollicitatie.

Werken bij Bindinc

Meer over dit bedrijf

Bindinc. is het custom publishing bedrijf dat met kwalitatieve uitgeefproducten en -diensten doelgroepen bindt aan omroepen en verenigingen. Met het uitgeven van Avrobode, Televizier, KRO Magazine, Mikro Gids, NCRV-gids, TVFilm, Kunst&Cultuur, Het Vermoeden, KRO Spoorloos Magazine en online titels TVGids.nl en Televizier.nl is Bindinc. de op één na grootste publiekstijdschriftenuitgeverij van Nederland. We bereiken wekelijks ruim 1,2 miljoen abonnees en losse kopers. De digitale merken TVGids.nl en Televizier.nl zijn het startpunt voor ruim 3 miljoen consumenten die niets willen missen op tv en on demand. Wil jij tijdens je stage periode onderdeel uitmaken van een bedrijf vol ambitie en passie voor media? Een bedrijf dat mensen graag wil bereiken, boeien en binden?

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280