Ben jij een maker? En creatief? Wil jij het maximale uit je stage halen en laten zien wat je kunt? Is het pas goed als je ook zelf vindt dat het goed is? En heb je een eigen mening? Dan zijn we op zoek naar jou! Je wilt leren en je wilt laten zien wat je kunt. Je hebt een passie voor zowel copy als beeld en je houdt van social media. En dan bedoelen we niet dat je de hele dag posts van je vriend(inn)en zit te liken.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Met een gedreven team van creatieve en online marketeers werk je aan mooie content voor uiteenlopende klanten. Jouw kerntaak wordt het maken en beheren van content voor meertalige websites en (social) campagnes, maar ook POS-materialen. Je maakt en bewerkt beeld, schrijft foutloze stukjes tekst en zorgt ervoor dat updates netjes en met oog voor detail worden doorgevoerd in de verschillende kanalen van onze klanten.

En wat zo lekker is: het is een stage. Dus je kunt alles vragen en overal je neus insteken. We zeggen vanzelf ‘ho’.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wat krijg je van ons?

 • Een uitdagende en intensieve meeloopstage (minimaal 4 dagen in de week meewerken in het bedrijf) in hartje Amsterdam.
 • Een berg kennis en ervaring om van te leren.
 • Een stagevergoeding. Bij goed presteren kan je stagevergoeding oplopen tot het dubbele.
 • Een lunch (want van hard werken krijg je trek!).
 • Ondernemende werksfeer en leuke collega’s.
 • Een Martin and Lewis e-mailadres met je eigen naam!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wat willen we van jou?

 • Een goed humeur en een assertieve houding.
 • Nieuwsgierigheid om nieuwe technieken te leren en toe te passen.
 • Dat je een opleiding in communicatie of marketing op mbo/hbo niveau volgt.
 • Geen 9-6 mentaliteit, maar wel een ‘get the job done’ houding.
 • Dat je ook het eerste deel van ‘work hard, play hard’ snapt.
 • Een Spotify-playlist die ons gaat verrassen.

Wil jij laten zien wat je kunt zodat we je aan het eind van je stage huilend staan uit te zwaaien als je voor de laatste keer de gracht af loopt? Zoek je niet zomaar een stageplek maar deze stageplek? Mail dan je CV, motivatie en portfolio(link) en alle andere dingen waarvan jij denkt dat ze helpen om deze plek te bemachtigen!

Werken bij Martin and Lewis

Meer over dit bedrijf

Bij Martin and Lewis helpen wij bedrijven hun waarde(n) te vinden. Wij dagen bedrijven uit om uit hun comfort zone te stappen. Wij keren samen met onze klanten businessmodellen en marketingplannen binnenstebuiten om zo meer waarde te ontdekken en te maken. Martin and Lewis is een hecht team van verschillende karakters met eigen expertises en meningen. Maar bovenal zijn we complementair aan elkaar en dat resulteert in een hoop energie en synergie in ons werk. Ons blikveld reikt verder dan de communicatie- en mediastrategie. Wij kijken ook naar de business, de organisatie en het product of de dienst waarbij we ook antwoorden geven op vragen die niet gesteld worden. Bij elk bedrijf en met elk merk gaan wij op zoek naar manieren om waarde te creëren. Hierbij gebruiken wij onderzoek, data, technologie, creativiteit en gezond verstand.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280