Ben je GEK op theater? Ben je op zoek naar een stageplek waar je indruk kunt maken met jouw ideeën en creativiteit? Toon je initiatief en heb je lef? En ben je daarnaast ook nog spontaan, leergierig en enthousiast? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe (meewerk) stagiair op de afdeling Publiciteit & Marketing!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair Publiciteit Marketing ben je onderdeel van de afdeling Marketing Publiciteit, waar je nauw samenwerkt met drie vaste medewerkers (een Hoofd Marketing Publiciteit, een medewerker Marketing Publiciteit en een medewerker Online Marketing en Vormgeving).

Als stagiair denk je actief mee over campagnes, (kortings)acties, e.a. manieren om publiciteit te vergaren, met als doel de theaterzalen te vullen.

Je krijgt veel vrijheid om eigen initiatieven te nemen en je werkt nauw samen met de PR- en marketingmedewerkers. Komend theaterseizoen brengt Bos Theaterproducties zesgrote zaal-producties. Jij bent betrokken bij alles rondom de publiciteit van de voorstelling, waaronder een aantal premières. Daarnaast zijn we impresariaat van artiesten als Plien Bianca, Andries Tunru, DAMN HONEY, Boban Benjamin Braspenning en zal je ook werkzaamheden voor hen uitvoeren.

Enkele taken zullen zijn:

 • Meedenken over effectieve (kortings)acties, goede content en hoe zoveel mogelijk landelijke en regionale publiciteit te vergaren.
 • Dagelijks contact met theaters, artiesten en (regionale) pers.
 • Ondersteuning op premières, bijvoorbeeld door het begeleiden van pers/gasten of maken van content.
 • Het inplannen en uitzetten van marketingactiviteiten.
 • Het documenteren en bijhouden van de perslijsten, werkmappen e.d.
 • Content maken
 • Bijhouden van onze social media kanalen
 • Het is een pré maar geen must als je ervaring hebt met programma’s als Photoshop, InDesign en PremierePro.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een uitdagende fulltime meewerkstage voor 4 tot 5 dagen per week van sept t/m dec 2024 (in overleg is een langere stage ook mogelijk). Een marktconforme vergoeding. Een gezellig kantoor in een oud schoolgebouw in Amsterdam.

De mogelijkheid om bij een waanzinnig ambitieuze theaterproducent ruime ervaring op te doen in marketing, publiciteit en vormgeving. De kans om veel theaterproducties te gaan zien!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zoeken iemand die:

 • Op dit moment een HBO/WO-studie volgt op gebied van communicatie, marketing, multimedia.
 • Affiniteit heeft met theater /cultuur
 • De weg kent in programma’s als Excel, Word en Outlook
 • Creatief, secuur en leergierig is
 • De Nederlandse taal uitstekend beheerst
 • In (de omgeving van) Amsterdam woont

Werken bij Bos Theaterproducties

Meer over dit bedrijf

Nieuw, origineel en verrassend theater. Dat maken we bij Bos Theaterproducties. Met een klein en hecht team werken we vanuit ons kantoor in Amsterdam-Oost aan een breed scala aan nieuwe Nederlandse theatervoorstellingen die op tournee gaan door het hele land.

Van toneel tot musical. Van amusement tot maatschappelijk engagement. Voor de doorgewinterde theaterbezoeker, maar ook voor de bezoeker die het theater niet zo makkelijk weet te vinden. Wij maken toegankelijk theater voor iedereen. Met gevestigde namen en met nieuw talent. Of het nu op of achter het toneel is. We houden van kruisbestuivingen tussen verschillende theatergenres en brengen een divers palet aan makers samen. Een experiment gaan we niet uit de weg en dat maakt ons al dertig jaar uniek. Je kunt ons kennen van o.a. Chez Brood, Amandla! Mandela, Watskeburt?! – De Musical, Selma Ann Louis en de vlijmscherpe spraakmakende voorstellingen van DE VERLEIDERS. Naast commercieel theaterproducent zijn we ook impresariaat van gevestigde namen als Plien & Bianca, Peter Heerschop en Viggo Waas. En aanstormende talenten zoals Andries Tunru, Zoutmus, Beth & Flo en Boban Benjamin Braspenning.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280