Een stage bij The Walt Disney Company Benelux is veelzijdig. Je krijgt de kans om mee te draaien in het grootste entertainment bedrijf van de wereld en om meerdere facetten in het bedrijf te leren kennen. Onder de werkzaamheden in het DMSP en CPGP-team zal je betrokken worden bij klantafspraken en verschillende setlocaties bezoeken. Daarnaast kan het zijn dat je wordt mee gevraagd naar een première van een nieuwe Disneyfilm of documentaire van National Geographic!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Tijdens je stage zal je het CPGP en DMSP team gaan ondersteunen in de rol van projectmanager. Het CPGP team is verantwoordelijk voor alle Retail partnerships en marketing campagnes binnen de Benelux. Dit doen wij voor al onze merken - waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, ESPN, Twentieth Century Studios en National Geographic.

Tevens ben je als stagiair projectmanager DMSP verantwoordelijk voor het implementeren van de afgesproken onderdelen van een partnership voor een tv-programma of onlinecampagne. Jij bent de schakel tussen de partners/sponsors, producenten en de interne organisatie.

Je zult vooral werkzaam zijn voor de entertainmentzenders van The Walt Disney Company, zoals 24Kitchen en National Geographic, maar je krijgt ook veel mee over andere zenders zoals ESPN, FOX en onderdelen van Disney zoals Disney Studio’s en streamingdienst Disney+.

Wat
BIEDEN WIJ?

Stage kenmerken:

  • Vanaf: in overleg
  • Duur: minimaal 5 maanden
  • Voor: 32 á 40 uur in de week
  • Vergoeding: max € 500,- bruto per maand

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ben je creatief en altijd op de hoogte van de laatste shoppingtrends en marketingcampagnes? Kun je teamgericht werken, eigen projecten managen en ben je op zoek naar een leuke stageplek? Dan is The Walt Disney Company misschien wel de plek voor jou!

Volg jij een opleiding richting design, marketing en communicatie, of een soortgelijke studie? Ben je ondernemend, heb je affiniteit met Retail / E-commerce en wil jij jouw marketing sales skills verbeteren binnen een leuk team? Dan is dit de stageplek voor jou! Wat verwacht The Walt Disney Company van jou? 

  • Je geeft 100% inzet. Je bent leergierig, proactief en goed met photoshop 
  • Je bent communicatief, kan omgaan met alle type mensen 
  • Je bent stressbestendig, kan goed werken onder druk
  • Je bent flexibel, kan goed schakelen tussen drukke en minder drukke dagen 
  • Je bent een teamplayer, kan goed luisteren en taken oppakken

Werken bij The Walt Disney Company Benelux

Meer over dit bedrijf

The Walt Disney Company is, samen met haar dochterondernemingen en affiliates, een leidende en diverse internationale familie-entertainment- en mediaonderneming die o.a: Disney-parken, ervaringen en producten omvat. Hiernaast houdt het bedrijf zich bezig met de distributie van Disney media en entertainment, verdeeld over de drie contentgroepen: Studios, General Entertainment en Sport, die zijn gericht op het ontwikkelen en produceren van content voor DTC, theatrale en lineaire platforms. Disney is een Dow 30-bedrijf en had in het fiscale jaar 2020 een jaaromzet van 65,4 miljard dollar. The Walt Disney Company is al meer dan 80 jaar actief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en heeft duizenden mensen in dienst in deze regio. Naast Disneyland Parijs en haar andere iconische merken, waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, 20th Century Studios en ESPN, vermaakt, informeert en inspireert The Walt Disney Company EMEA miljoenen consumenten in meer dan 130 landen met de kracht van ongeëvenaarde storytelling. Daarnaast is Disney+, de direct-to-consumer streamingdienst van het bedrijf, momenteel beschikbaar in 17 markten in heel Europa.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280