Wil je in je stageperiode meewerken aan het ontwikkelen, realiseren en lanceren van campagnes voor merken als Spotify, ABN AMRO, Omroep ZWART, NPO, Fabrique des Lumières en Rijksoverheid? Wij leren je alle facetten van het vak en je krijgt daarbij de mogelijkheid samen te werken met de beste specialisten uit het vak.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Voor de periode van 1 maart tot en met 1 augustus zijn we op zoek naar een stagiair die fulltime met ons komt meedraaien. Tijdens je stage bij HAGENS werk je van A tot Z mee aan het ontwikkelen, realiseren en lanceren van onze PR campagnes.

We leren je alle facetten van het vak, zoals het genereren van publiciteit voor een nieuwe tv-serie, het creëren van nieuwswaardige momenten om maatschappelijke ontwikkelingen onder de aandacht te brengen en het organiseren van persbijeenkomsten. Dit alles doe je samen met inspirerende strategen, PR-specialisten, spindoctors en journalisten.

Tijdens je stage ben je dagelijks bezig met een aantal vaste taken, maar we hechten ook veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Bij HAGENS heeft iedereen unieke kwaliteiten, en dat is juist onze kracht. Daarom kijken we graag samen met jou naar de vaardigheden en kwaliteiten waarin je je verder wilt ontwikkelen, om zo het maximale uit je stage te halen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je krijgt een marktconforme stagevergoeding. HAGENS vindt een gezonde work-life balans belangrijk en we vinden het vanzelfsprekend dat er iedere dag een uitgebreide en gezonde warme lunch is. Team goodies en uitjes zijn belangrijk. Net zoals een comfortabele werkplek en goede koffie. Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam Noord aan het IJ, 5 minuten vanaf de pont bij Amsterdam CS. Deel je onze liefde voor steengoede PR campagnes, herken je jezelf in het profiel en ben je fulltime beschikbaar voor een periode van 5 maanden?

Solliciteer dan op deze vacature zsm!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent een media-enthousiasteling en nieuwsgierig naar de nieuwste (social) trends en ontwikkelingen.
  • Je houdt van schrijven en wil deze vaardigheid graag verder ontwikkelen, in zowel het Nederlands als Engels.
  • Je bent leergierig en durft kritische vragen te stellen.
  • Je wilt graag meer leren over het PR-vak en alle facetten die daar bij komen kijken.

En niet geheel onbelangrijk: je houdt van een uitgebreide en bij voorkeur warme lunch!

Werken bij HAGENS PR

Meer over dit bedrijf

HAGENS bedenkt en ontwikkelt PR gedreven campagnes en adviseert merken over hoe ze zich in media positioneren. Altijd vanuit menselijk perspectief. Deze human first PR aanpak brengt verbinding, vooruitgang en voorkeur. Onze opdrachtgevers kenmerken zich door de wil om werkelijke impact te maken. We werken voor merken in de culturele en publieke sector, van start-ups tot beursgenoteerde bedrijven

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280