Bij M2|OC zijn we op zoek naar een stagiair Paid Search Specialist om ons team te komen versterken. Wil jij Search Specialist worden en daarmee jouw kennis en ambities kunnen spiegelen aan een snelgroeiende organisatie die op 'Super League'-niveau klanten bedient? Over de rol Iedere klant vraagt een op maat gesneden plan en een intensieve samenwerking.

Als stagiair Paid Search Specialist vervul jij een zeer specialistische rol binnen onze organisatie en help jij onze klanten om maximaal rendement te halen uit hun Google Ads, Microsoft advertising en marketplaces. Je werkt voor diverse SEA-accounts en -campagnes die aan jou zijn toegewezen. Dit varieert van sales (performance) campagnes tot merkcampagnes of een combinatie hiervan.

Je werkt operationeel op deze accounts. Sommige accounts zijn groter en complexer; je werkt dan in teamverband met andere specialisten. Hiervoor schakel je veelvoudig met digital consultants en accountmanagers. SEA is een onderdeel van de diensten die worden aangeboden, je stemt de aanpak af met multidisciplinaire teams om tot een perfecte klantreis te komen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Wij verwachten daarbij dan ook een sterk proactieve houding met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Bij complexe probleem-stellingen ga je actief op zoek naar oplossingen en legt dit ter discussie neer bij het team. Je vindt het leuk om met een variërend klantenpakket te werken van automotive tot supermarkten of klanten met duurzame oplossingen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je krijgt een leerzame stage binnen een razendsnel groeiende organisatie met een unieke propositie en met oog voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

  • Een stagevergoeding van € 500,- (o.b.v. 40 uur).

  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in je stageperiode.

  • Veel ruimte voor eigen inbreng.

  • Een moderne -open- organisatie.

  • Gezellige collega’s (en feestjes).

Vanzelfsprekend zul je begeleiding 'op maat' krijgen, zodat je zo snel mogelijk de werkzaamheden binnen je rol kan verrichten.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent een enthousiaste en leergierige student met interesse in media en marketing.

  • Je bevindt je in de afstudeerfase van een HBO- of WO-opleiding met richting Marketing, Commerciële Economie of Communicatie.

  • Je bent voor minimaal 5 maanden beschikbaar en kunt 32-40 uur per week meewerken in ons team.

  • Je bent een harde werker én je houdt van gezelligheid.

Tijdens jouw Google Ads stage laten we genoeg ruimte over om ook jezelf te ontwikkelen. Het is goed mogelijk om naast je werkzaamheden aan bijvoorbeeld je scriptie of opdracht te werken. Ervaring met of kennis over Google Ads is top, maar geen pré! Wij leren je omgaan met verschillende systemen (zoals Google Ads, Microsoft Advertising en Google Analytics), zodat jij je kan ontwikkelen tot een echte Ads-specialist.

Misschien werk jij over een half jaar wel als fulltime Google Ads-topper bij ons!

Werken bij M2|OC B.V.

Meer over dit bedrijf

Bij M2|OC staan we voor een volledig geïntegreerde aanpak voor media, performance en e-commerce. We geloven in het realiseren van duurzame groei. Waar korte termijn resultaat hand in hand gaat met lange termijn merkgroei. Met meer dan 75 specialisten op het gebied van onder meer strategie, data tech, AV, (digital) out-of-home, social media - en programmatic advertising, SEA, affiliate marketing en e-commerce werken we voor ruim 50 klanten, waaronder: Unibet, Bosch Siemens (BSH), Nintendo, Dutch Filmworks, Blokker, KiKa en Walibi.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280