• Wil jij aan het eind van je stage kunnen zeggen dat je medeverantwoordelijk was voor het online succes van programma's als DREAM SCHOOL, Het Klokhuis en ons wetenschapsprogramma Focus?
  • Dat je de leukste fragmenten uit nieuwe én oude NTR-programma’s hebt kunnen spotten?
  • En dat je hebt meegewerkt aan het opzetten en uitvoeren van online campagnes?

Dan wil je stage lopen bij ons, het social en online contentteam van de NTR!

We maken graag kennis met jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Het social contentteam van de NTR is verantwoordelijk voor de online promotie van NTR-programma’s.

We opereren op het snijvlak tussen redactie, communicatie en marketing. Als onderdeel van ons team maak je social posts voor onze kanalen. Je denkt na over wie je doelgroep is, wat zij leuk vinden en waar je ze kunt bereiken. De resultaten analyseer je en op basis daarvan adviseer je over verbeterpunten. Je maakt gebruik van Adobe Premiere, Photoshop en social monitoringssystemen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Als volwaardig onderdeel van het social contentteam van de NTR krijg je de kans én verantwoordelijkheid zelf content te bedenken en creëren. Je denkt mee over de contentstrategie van programma’s en leert over online advertising en campagnes.

Het social contentteam is onderdeel van de afdeling Marketing en Communicatie. Daardoor kom je in aanraking met alle onderdelen van het vak. Een dagje meelopen tijdens een draaidag? Geen probleem! Er is volop mogelijkheid om te ontdekken wat jouw interesse heeft en waar je sterk in bent!

En, last but not least, je leert veel leuke mediaprofessionals kennen en bouwt een netwerk op voor na je studie.We willen snel onze kennismakingsgesprekken met jullie inplannen. Dus wees er snel bij!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  •  Je bent creatief, niet op je mondje gevallen en neemt initiatief
  • Je schrijft aantoonbaar goed, vlot en in correct Nederlands
  • Je bent zelf actief op social media en hebt gevoel voor wat wel en niet werkt
  • Je vindt het leuk om te schrijven, zowel korte als lange teksten
  • Je kunt video’s editen, of wilt dit leren Je kunt of wilt leren werken met Photoshop
  • Je volgt een media-, communicatie-, of marketingstudie op HBO- of WO-niveau
  • Je kunt zelfstandig werken, maar ook samenwerken met anderen

Werken bij NTR

Meer over dit bedrijf

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot Promenade, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen.

We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Ilse Rood

Ilse Rood

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 281