Stage Online Marketing - Wie durft?

Ben jij een proactieve student, bijvoorbeeld in marketing, communicatie, creative business of commerciële economie? En ben jij niet bang voor een stevige opdracht die je met veel zelfstandigheid mag uitvoeren? Kom dan stage lopen bij hét Media Instituut van Nederland, Beeld & Geluid.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Word jij de rechterhand van onze marketeer voor de doelgroep onderwijs? Voor een sterke strategische positionering van Beeld & Geluid richting de markt van docenten en scholen zijn wij op zoek naar een stagiair. We zoeken iemand die ons helpt met: nieuwsbrieven, seo, sea, socials, webredactie en data-analyses. Daarnaast ben je de rechterhand van onze marketeer, die je ondersteunt bij de uitvoering van de marketingstrategie. Je gaat nauw samenwerken met twee enthousiaste teams:

Team Onsite

Ons nieuwe museum is geopend in februari 2023 en jij hebt de unieke kans om mee te werken aan de positionering in de markt! Je werkt mee aan marketingactiviteiten die ervoor zorgen dat zoveel mogelijk scholen een workshop of een rondleiding bij ons boeken.

Team Online

Je helpt bij de positionering en verhoging van het aantal gebruikers van onze portal beeldengeluidopschool.nl. Hierbij leer je de fijne kneepjes van zaken als CRM, e-mail campagnes, conversie en werk je bovendien aan digitale zichtbaarheid van de portal bij docenten.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wil je je breed ontwikkelen? Je krijgt in deze stage de kans om je breed te ontwikkelen op het gebied van:

  • Online marketing: e-mailmarketing, socials, contentmanagement, analytics en CRM
  • Redactie van content, webteksten, blogs en verhalen
  • Organisatie van evenementen en workshops
  • Marketingstrategie

Leg zelf je eigen accenten en maak er zo een onvergetelijke stage van! Met een goede stagevergoeding, een gedegen begeleiding en een goed onboardingsprogramma met alle andere stagiairs die bij ons aan de slag gaan, garanderen wij je een stage met veel ruimte om jezelf te ontwikkelen op het Mediapark in Hilversum. En met het station voor de deur ben je er zo!

Ben jij op zoek naar een stage bij een van de leukste en meest diverse media-organisaties van Nederland en zit jouw specifieke stagevacature er niet tussen? We staan er altijd voor open om nieuw talent te ontmoeten.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Voorop staat bij ons dat je plezier in je vak hebt, leergierig bent en je eigen kracht verder wilt ontwikkelen! Daarnaast is het fijn als je over een aantal (maar heus niet alle) van de volgende zaken beschikt:

  • interesse in data-analytics en CRM
  • creatief denkvermogen
  • hands-on mentaliteit
  • vaardigheden op het gebied van online marketing en social media
  • competentie om gestructureerd te werken (met deadlines)
  • vermogen om zelfstandig te werken én in een team samen te werken

Tenslotte volg je een HBO of WO opleiding op het gebied van bijvoorbeeld marketing, commerciële economie,  bedrijfskunde, media, creative business of een andere studie die goed aansluit bij de rol.

Werken bij Beeld & Geluid Hilversum

Meer over dit bedrijf

Beeld & Geluid is het toonaangevende instituut voor media. Een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor professionals en particulieren; online, in ons museum en soms op locatie. We zijn een van de grootste archieven ter wereld en we bewaren diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogramma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, gifjes, websites en objecten. Beeld & Geluid is één van de autoriteiten die objectief het Nederlandse medialandschap in kaart brengt en actuele ontwikkelingen benadert vanuit media-historisch perspectief. Zo laten we zien welke impact media hebben op ieders leven. Dat doen we met een groot aantal partners, zoals creatieve mediamakers, knappe deskundigen, betrokken bedrijven en relevante influencers. Op die manier dragen we samen bij aan een mediawijzere wereld.

Diversiteit Inclusie

Bij Beeld & Geluid hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, ook in de samenstelling van onze teams. Het maakt niet uit wat je achtergrond is, wat je gelooft of op wie je valt, wij vinden het belangrijk dat je met enthousiasme bijdraagt aan onze gezamenlijke ambities en doelen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280