Ben jij geïnteresseerd in alles wat met hormonen, leefstijl en cyclus te maken heeft en vind jij vrouwengezondheid ook belangrijk?! Look no further.

Wij zijn Cycle.care, een snelgroeiende femtech start-up in Amsterdam die taboes doorbreekt! We zijn op zoek naar een stagiair die een topper is op het gebied van online marketing & social media.

 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair zien we als young professional! Je krijgt van alle onderdelen van onze start-up dagelijks belangrijke dingen mee en ervaart hoe het is om te groeien als bedrijf. Je krijgt ook, onder goede begeleiding, direct verantwoordelijkheid. De projecten waar je mee bezig bent, mag je gelijk in de praktijk brengen!

Bij ons werken we hard en hebben veel plezier in ons werk. Geen dag is saai! Als klein team (6 fte) zorgen we dat Cycle een succes wordt!

Hoe ziet je werkdag er ongeveer uit?

 • Je bent onderdeel van het team en doet mee in onze wekelijkse overleggen over de business en de groei daarvan;
 • Je houdt de social media planning bij en geeft input voor leuke concepten welke je ook mag uitwerken;
 • Je werkt mee aan het schrijven van nieuwsbrieven voor onze volgers en analyseert het succes hiervan;
 • Samen met onze growth manager analyseer je de data van de website (Google Analytics en Facebook business manager) en zal je bezig zijn met het verbeteren van de performance;
 • Je bedenkt samen met het team nieuwe concepten, zoals (online) events of andere social media concepten om onze Community te activeren en te vergroten;
 • Je helpt mee met het opzetten van (online) marketing campagnes;
 • Je komt in contact met veel verschillende mensen, van PR, marketing, artsen en onze klanten.

Heb je nog andere creatieve talenten, daar staan wij altijd open voor!

Wat
BIEDEN WIJ?

Ervaar hoe het is om binnen een snelgroeiende start up te werken! We bieden een stagevergoeding van euro 300 per maand. Ons team is jong en ambitieus en wil van Cycle het mooiste bedrijf maken met impact voor de vrouwengezondheid. En je werkt in hartje Amsterdam op het mooiste kantoor ever (gedeeltelijk remote mag)!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je hebt uiteraard affiniteit met het vrouwelijk lichaam en voelt je verbonden met lifestyle & innovatieve merken.
 • Verder ben je tech savvy en gevoel voor online, met name social media.
 • Je kan zelfstandig aan de slag maar werkt ook graag in teamverband.
 • Je volgt een opleiding en bent derde of vierde jaars: communicatie, marketing, media of commerciële economie of iets vergelijkbaars.

Werken bij Cycle Care

Meer over dit bedrijf

WE ARE CYCLE

Wij zijn een snelgroeiende femtech start-up en zijn aan het bouwen om dé nummer 1 plek voor vrouwengezondheid en welzijn te zijn. We werken hard en hebben plezier in ons werk! Allemaal hebben we een passie voor de vrouw en vinden het niet erg om die extra stap te zetten. We hebben de missie duidelijk voor ogen maar zijn flexibel in de weg er naartoe. Een flexibele mindset en houding is een must in onze dynamische omgeving.

Wij zijn platform die taboes doorbreekt op het gebied van hormonen, cyclus en seksualiteit. Openhartig, met humor en soms activistisch!

We zijn inmiddels gegroeid tot het grootste online platform op dit gebied in Nederland en werken samen met bijna 40 (medische) experts samen om de vrouwengezondheid in Nederland te veranderen! 

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Ilse Rood

Ilse Rood

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 281