Wat zoeken wij? We zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve en leergierige stagiair voor de afdeling Marketing & Communicatie bij de NTR. Ken jij alle ins en outs van social media, ben je communicatief sterk en draai jij je hand niet om voor het mede-organiseren van events?

Dan wil je stagelopen bij de MarCom-afdeling van de NTR! Klik op 'solliciteer direct', vul je motivatie in en voeg je CV toe. We ontvangen je sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. 

De stage start bij voorkeur in augustus 2024. 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

We opereren als afdeling op het snijvlak van (online) redactie, communicatie en marketing. Als stagiair van de afdeling Marketing & Communicatie heb je contact met de gehele organisatie en ben je dus betrokken bij uiteenlopende projecten.

Samen met het online contentteam maak je content in verschillende vormen voor onze social kanalen. Je denkt na over wie je doelgroep is, wat zij leuk vinden en waar je ze kunt bereiken en je voorziet de content van ijzersterke copy. Je maakt daarbij in ieder geval gebruik van Adobe Première en Photoshop. Daarnaast werk je nauw samen met de interne communicatieadviseur, ondersteun je bij interne evenementen en houd je collega's via intranet en nieuwsbrieven op de hoogte van wat er speelt binnen de NTR.

Je houdt je bezig met verschillende taken, zoals:

 • Schrijven van de tweewekelijkse interne nieuwsbrief
 • Ondersteunen bij (interne) events
 • Bijhouden van en bijdragen aan het Intranet
 • Online content maken voor onze NTR social-kanalen

Wat
BIEDEN WIJ?

Voor deze stagevacature geldt een stagevergoeding van € 475,- bruto bij fulltime stage.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Herken je jezelf in dit profiel?

 • Niveau: HBO+
 • Opleiding: Marketing/ Communicatie / Media
 • Kennis van Adobe Première is een pré
 • Je bent creatief, assertief en neemt graag initiatief
 • Je schrijft en communiceert aantoonbaar goed en correct Nederlands
 • Je bent zelf actief op social media en hebt gevoel voor wat er speelt
 • Je vindt het leuk om nieuwe dingen te verzinnen en te creëren

Werken bij NTR

Meer over dit bedrijf

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot Kunststof, van Het Verhaal van Nederland tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280