Stepping Stone is op zoek naar een stagiair op het gebied van officemanagement en Social Media voor een periode van vanaf 3 tot 6 maanden.

Wie zijn wij?

Stepping Stone is een jong productiehuis en produceert diverse soorten tv-programma’s voor zowel commerciële als publieke omroepen en momenteel houden we ons veel bezig met producties op het gebied van drama. We werken met een vast klein team en zijn gevestigd op een centrale plek in Amsterdam. Naast ons vaste kleine team hebben we verschillende teams werken per programma. Voorbeelden van programma’s die we hebben geproduceerd, zijn: We hebben o.a. de online serie De Slet van 6 VWO, Niet Zonder ons (Omroep Max), Galileo (RTL5), Benidorm Bastards & de Boefjes (RTL4), #forever (zapp) en De Eerste Vakantie Van (AVRO/TROS) geproduceerd.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wat zijn je taken?

Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor officemanagement waarbij je ervoor zorgt dat alles in het bedrijf op rolletjes loopt. Zo coördineer je de bedrijfsagenda's, inventariseer je de kantoorvoorraad en vult het aan indien nodig, maak je de werkplekken in orde voor nieuwe werknemers, verzorg je dagelijks de kantoorlunch en houd je contact met onze ICT afdeling.

Daarnaast zul je de social media kanalen (facebook/instagram/website) onderhouden en dit tot een hoger niveau brengen. Verder zullen er dagelijks genoeg andere taken bijkomen waardoor geen dag hetzelfde zal zijn. Kortom, je bent het manusje van alles.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een leuke en leerzame stage in een dynamisch bedrijf. We houden van gezelligheid en vrijheid in je werkzaamheden. Tevens bieden wij een marktconforme stagevergoeding.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wat heb je nodig?

Je hebt ervaring met Office en Social Media, hebt communicatieve vaardigheden, volgt een opleiding op tenminste MBO-niveau en kan zelfstandig werken.

Wie is Stepping Stone Producties

Stepping Stone is een jonge productiemaatschappij in Amsterdam. We hebben een informele, dynamische cultuur en als je ergens alle facetten van het TV vak kunt leren is het wel bij ons.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280