BNNVARA zoekt een nieuwe stagiair voor de afdeling Merk en Marketing!

Heb jij zin in een veelzijdige marketingstage bij een toonaangevend mediabedrijf? Dan zoeken wij jou! BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. Als stagiair op de marketingafdeling bouw je mee aan BNNVARA als merk.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Jouw werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van programmamarketing, het uitwerken van marketingcampagnes, het organiseren van (online) evenementen en het opzetten van ledenacties.

Daarnaast houd je je bezig met de contentplanning voor de BNNVARA-socialkanalen. Ook produceer je content voor mailings, socialuitingen en overige marketinguitingen. Verder ben je ook bezig met inkoop, logistiek en voorraadbeheer van merchandise.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een zelfstandige en enorm leerzame stageplaats binnen een informele organisatie. Dit is een fulltime stage waarbij helaas geen werktijd is ingeruimd voor een (afstudeer)onderzoek.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • MBO- HBO- of WO- opleiding (voorkeur richting Communicatie of Marketing)
  • Je bent open, nieuwsgierig, zelfstandig en je weet van aanpakken
  • Je werkt gestructureerd
  • Je bent goed in het schrijven van wervende, foutloze en effectieve teksten
  • Je hebt affiniteit met de BNNVARA-merken en snapt waarom fans, leden en abonnees belangrijk zijn
  • Je bent stressbestendig en hebt geen moeite met deadlines

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd. Je kunt alleen stage lopen bij BNNVARA als je staat ingeschreven bij een opleiding.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280