BNNVARA zoekt een nieuwe stagiair voor de afdeling Merk en Marketing! Heb jij zin in een veelzijdige marketingstage bij een toonaangevend mediabedrijf? Dan zoeken wij jou!

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren.

Als stagiair op de marketingafdeling bouw je mee aan BNNVARA als merk.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Jouw werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van programmamarketing, het uitwerken van marketingcampagnes, het organiseren van (online) evenementen en het opzetten van ledenacties. Ook produceer je content voor mailings, socialuitingen en overige marketinguitingen.

Als stagiair ben je ook bezig met inkoop, logistiek en voorraadbeheer van merchandise.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een zelfstandige en enorm leerzame stageplaats binnen een informele organisatie. Dit is een fulltime stage waarbij helaas geen werktijd is ingeruimd voor een (afstudeer)onderzoek.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • MBO- HBO- of WO- opleiding (voorkeur richting Communicatie of Marketing)
  • Je bent open, nieuwsgierig, zelfstandig en je weet van aanpakken
  • Je werkt gestructureerd Je bent goed in het schrijven van wervende, foutloze en effectieve teksten
  • Je hebt affiniteit met de BNNVARA-merken en snapt waarom fans, leden en abonnees belangrijk zijn
  • Je bent stressbestendig en hebt geen moeite met deadlines

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We zetten ons in voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert. BNNVARA is er voor een breed en jong publiek. Voor iedereen die open naar de wereld is. Voor nieuwsgierige en sociaal bewogen mensen. Voor mensen die net als wij vooruit willen, en verandering en vernieuwing nastreven. Je bekijkt vraagstukken vanuit verschillende perspectieven en bent ervan overtuigd dat BNNVARA haar publiek het beste bereikt door aansluiting te vinden bij diverse doelgroepen in de maatschappij. Tot slot, BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een eerlijke en rechtvaardige samenleving waarbij we uitsluiting tegen willen gaan. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen. En daar maken we ons hard voor. Daarom willen we mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, geboorteplaatsen, levensovertuigingen, (fysieke) uitdagingen, genders en seksuele voorkeuren uitdrukkelijk uitnodigen te solliciteren.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280