Altijd al stage willen lopen bij het grootste entertainment bedrijf ter wereld? Wil jij een uitdagende stage, waarbij je de kans krijgt mee te werken over de te volgen marketing- en communicatiestrategieën van het nummer een entertainmentmerk van de wereld? Dan zijn we op zoek naar jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

The Walt Disney Company is op zoek naar een gemotiveerde Marketing Stagiair om het Media Networks team in Amsterdam te versterken. De Marketing Stagiair is onderdeel van het marketing team en rapporteert aan de Product Manager Media Networks. In deze rol help je het team bij het uitvoeren van marketingcampagnes het analyseren van campagnes voor de merken FOX, National Geographic 24Kitchen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plannen, monitoren en analyseren van commerciele uitingen op de zenders.

Wat
BIEDEN WIJ?

De stageplaats is voor minimaal 5 maanden, 5 dagen/40 uur in de week (voltijd). De stage zal deels op kantoor en deels vanuit huis worden uitgevoerd. Ben jij de commerciële creatief, heb je oog voor detail en lijkt het je leuk om stage te lopen bij The Walt Disney Company? Stuur dan je motivatie en CV.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je ben bezig met een HBO-opleiding in de richting van marketing/communicatie
  • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig, open en enthousiast
  • Je hebt affiniteit met TV en entertainment
  • Je kan data verwerken en analyseren

De stageplaats is voor minimaal 5 maanden, 5 dagen/40 uur in de week (voltijd) Je werkt hybride, 4 dagen op kantoor en 1 dag thuis waarvan de dinsdag t/m donderdag vaste kantoordagen zijn. De vrijdag/maandag zijn flexibel in te delen.

Werken bij The Walt Disney Company Benelux

Meer over dit bedrijf

The Walt Disney Company is, samen met haar dochterondernemingen en affiliates, een leidende en diverse internationale familie-entertainment- en mediaonderneming die o.a: Disney-parken, ervaringen en producten omvat. Hiernaast houdt het bedrijf zich bezig met de distributie van Disney media en entertainment, verdeeld over de drie contentgroepen: Studios, General Entertainment en Sport, die zijn gericht op het ontwikkelen en produceren van content voor DTC, theatrale en lineaire platforms. Disney is een Dow 30-bedrijf en had in het fiscale jaar 2020 een jaaromzet van 65,4 miljard dollar. The Walt Disney Company is al meer dan 80 jaar actief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en heeft duizenden mensen in dienst in deze regio. Naast Disneyland Parijs en haar andere iconische merken, waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, 20th Century Studios en ESPN, vermaakt, informeert en inspireert The Walt Disney Company EMEA miljoenen consumenten in meer dan 130 landen met de kracht van ongeëvenaarde storytelling. Daarnaast is Disney+, de direct-to-consumer streamingdienst van het bedrijf, momenteel beschikbaar in 17 markten in heel Europa.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280