Wil jij bij ons je eigen project managen maar toch ook alle facetten van onze marketing en eventafdeling meekrijgen? Kom dan stage lopen bij onze titels Management support en Arbo.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

In deze veelzijdige en afwisselende stage, ondersteun je onze marketeer en eventmanager bij marketing gerelateerde projecten. Naast de dagelijkse werkzaamheden die wij als team gezamenlijk oppakken, krijg je direct een eigen project of onderdeel van een project toegewezen. Denk hierbij aan wervingscampagnes voor een van onze events, een designverbetering van de website, nieuwsbrief of mailing.

Reguliere werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld zijn het bijhouden van de webshop & social media, het inrichten en analyseren van campagnes, het opstellen van emails of opvragen van offertes voor locaties, catering en audio.

Kortom, je maakt uitgebreid kennis met de verschillende facetten van marketing en eventmanagement. Van ideevorming tot aan uitvoering en evaluatie.

Wat
BIEDEN WIJ?

VMN media is het leidende B2B mediabedrijf in Nederland. Wij bereiken dagelijks ruim 1,5 miljoen professionals in meer dan 50 bedrijfstakken en niches. We verbinden, inspireren en informeren deze professionals met onze on- en offline content, events en opleidingen.

VMN media bevindt zich in een modern kantoor in Zeist (10 km van Utrecht centraal), waar samenwerking, interactie en fun centraal staan. We nemen je natuurlijk helemaal op in ons team en staan meer dan open voor jouw ideeën! Dit is een meewerkstage voor 32 uur per week.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

HBO opleiding, bv. marketing, communicatie, hotelschool of bedrijfskunde

Werken bij VMN Media

Meer over dit bedrijf

VMN Media is het leidende business-to-businessmediabedrijf in Nederland. Wij bereiken dagelijks ruim 1,5 miljoen professionals in meer dan 50 bedrijfstakken en niches. We verbinden, inspireren en informeren deze professionals met onze on- en offline content, events en opleidingen. VMN media is gehuisvest in een zeer modern pand in Zeist (10 km van Utrecht centraal), waar samenwerking, interactie en fun centraal staan!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280