VMN Media is het leidende business-to-businessmediabedrijf in Nederland. Wij bereiken dagelijks ruim 1,5 miljoen professionals in meer dan 50 bedrijfstakken en niches. We verbinden, inspireren en informeren deze professionals met onze on- en offline content, events en opleidingen.

Vakmedianet is gehuisvest in een zeer modern pand in Zeist (10 km van Utrecht centraal), waar samenwerking, interactie en fun centraal staan! Het betreft een stage voor een periode van minimaal 12 weken, voor 12, 24 of 32 uur per week (meer mag ook). Daarbij werk je ongeveer 2 dagen per week op ons kantoor in Zeist en deels vanuit huis.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

In deze veelzijdige en afwisselende stage, ondersteun je onze marketeer en eventmanager bij marketing gerelateerde projecten. Naast de dagelijkse werkzaamheden die wij als team gezamenlijk oppakken, krijg je direct een eigen project of onderdeel van een project toegewezen. Denk hierbij aan wervingscampagnes voor een van onze events, een designverbetering van de website, nieuwsbrief of mailing.

Reguliere werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld zijn het bijhouden van de webshop & social media, het inrichten en analyseren van campagnes, het opstellen van emails of opvragen van offertes voor locaties, catering en audio. Kortom, je maakt uitgebreid kennis met de verschillende facetten van marketing en eventmanagement. Van ideevorming tot aan uitvoering en evaluatie.

Uiteraard mag je zelf ook met ideeën komen om je stage in te vullen. Daarbij kun je rekenen op een gedegen stagebegeleiding, zodat je alles uit je stage en opleiding kunt halen.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Goede stagebegeleiding met persoonlijke aandacht
  • Veel vrijheid om zaken zelf op te pakken en ideeën in de praktijk te brengen
  • Grote flexibiliteit waarbij je tijd- en plaatsonafhankelijk kunt werken
  • Je gaat je eigen project managen - Je maakt onderdeel uit van een superleuk team bij een supermodern bedrijf!
  • Je krijgt een goede stagevergoeding (afhankelijk van het leerjaar van de stage)

Enthousiast? Solliciteer via de website en stuur je sollicitatie met CV en motivatie zsm.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

HBO denk- en werkniveau, een opleiding waarbij marketing, communicatie, commerciële economie, gastvrijheid of hotellerie centraal staat

Je weet van aanpakken, durft verantwoordelijkheid te nemen en toont initiatief - Je bent flexibel ingesteld - Je hebt gevoel voor taal en beheerst het Nederlands in woord en schrift (pre) - Je wilt een eigen project managen - Werken in teamverband is belangrijk, maar ook zelfstandig werken.

Werken bij VMN Media

Meer over dit bedrijf

VMN Media is het leidende business-to-businessmediabedrijf in Nederland. Wij bereiken dagelijks ruim 1,5 miljoen professionals in meer dan 50 bedrijfstakken en niches. We verbinden, inspireren en informeren deze professionals met onze on- en offline content, events en opleidingen. Vakmedianet is gehuisvest in een zeer modern pand in Zeist (10 km van Utrecht centraal), waar samenwerking, interactie en fun centraal staan!

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280