MAS Management is op zoek naar een enthousiaste creatieve student die wil meedenken en op eigen wijze een personality of brand een groter social -en public reach kan geven. Daarbij krijgt de student de mogelijkheid om gebruik te maken van het enorme netwerk van MAS Management zodat zij kennis maakt met de media- entertainment -en muziekindustrie.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

De stage focust zich op het ondersteunen van de dagelijkse werkzaamheden die het management van een talent met zich meebrengt. Tegelijkertijd het bedenken en uitwerken van een strategisch plan met name online gericht voor de versterking van engagement en awareness van het talent.

Wat
BIEDEN WIJ?

MAS Management biedt een creatieve omgeving waar de student kennis kan nemen van de entertainment business waarin zij alle facetten van dit mooie vak kan ervaren.

Het organiseren van een theater -en/of poppodium tour, muziek release van diverse artiesten, tv-opnamen bijwonen, social media content realiseren, strategisch plannen uitwerken samen met de founder van MAS management en diens talenten die zij vertegenwoordigt.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zelfstandige student MBO of HBO gericht op Communicatie, Marketing en Social media.

Werken bij MAS Management

Meer over dit bedrijf

MAS Management is een management bureau voor creatieve talenten, presentatoren en artiesten in de media -en entertainmentwereld. MAS Management houdt nauw contact met ieder talent waarmee samen wordt bepaald hoe de carrière haar verloop krijgt in de mediawereld.

Naast het dagelijks management van de talenten heeft MAS Management diverse samenwerkingen met specialisten in diverse branches. Hierdoor worden de talenten gezamenlijk vertegenwoordigd op het gebied van social media, muziek, commerciële boekingen en op literair gebied, wat de professionele carrière van het talent verbreed.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280