Ben je altijd op de hoogte van de laatste shopping trends en marketing campagnes? Hou je van analyseren en organiseren? En ben je op zoek naar een leuke stageplek voor minimaal vijf maanden? Dan is Disney misschien wel de plek voor jou!

Binnen The Walt Disney Company Benelux zoeken wij per februari een stagiair die ons team komt versterken op de afdeling Disney Consumer Products, Games and Publishing (CPGP). Het CPGP team is verantwoordelijk voor alle Retail partnerships en marketing campagnes binnen de Benelux. Dit doen wij voor al onze merken - waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, ESPN, Twentieth Century Studios en National Geographic. Volg jij een opleiding richting marketing en communicatie, of een soortgelijke studie? Ben je ondernemend, heb je affiniteit met Retail / E-commerce en wil jij jouw marketing & sales skills verbeteren binnen een leuk team? Dan is dit de stageplek voor jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Een stage bij The Walt Disney Disney Company is veelzijdig. Je krijgt de kans om mee te draaien in het grootste entertainment bedrijf van de wereld en om meerdere facetten van het bedrijf te leren kennen. Naast de werkzaamheden voor CPGP kan het zijn dat je soms wordt ingezet bij een andere afdeling. Zo kan het gebeuren dat je gevraagd wordt om mee te helpen op een groot event of film première.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leuke, leerzame en diverse stageperiode bij het grootste entertainment bedrijf van de wereld.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • enthousiast, flexibel, nauwkeurig en creatief
  • sociaal vaardig en communicatief sterk
  • stressbestendig
  • een aanpakker en multitasker
  • minimaal 5 maanden beschikbaar, bij voorkeur langer

Werken bij The Walt Disney Company Benelux

Meer over dit bedrijf

The Walt Disney Company is, samen met haar dochterondernemingen en affiliates, een leidende en diverse internationale familie-entertainment- en mediaonderneming die o.a: Disney-parken, ervaringen en producten omvat. Hiernaast houdt het bedrijf zich bezig met de distributie van Disney media en entertainment, verdeeld over de drie contentgroepen: Studios, General Entertainment en Sport, die zijn gericht op het ontwikkelen en produceren van content voor DTC, theatrale en lineaire platforms. Disney is een Dow 30-bedrijf en had in het fiscale jaar 2020 een jaaromzet van 65,4 miljard dollar. The Walt Disney Company is al meer dan 80 jaar actief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en heeft duizenden mensen in dienst in deze regio. Naast Disneyland Parijs en haar andere iconische merken, waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, 20th Century Studios en ESPN, vermaakt, informeert en inspireert The Walt Disney Company EMEA miljoenen consumenten in meer dan 130 landen met de kracht van ongeëvenaarde storytelling. Daarnaast is Disney+, de direct-to-consumer streamingdienst van het bedrijf, momenteel beschikbaar in 17 markten in heel Europa.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP