Ben jij de allround creatieve marketeer die we zoeken? Word jij blij van het schrijven van teksten, het werken met Adobe programma’s en het maken van foto/videoregistraties? Reageer dan nu op deze open stagevacature en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Hoe ziet een werkdag bij Podium Mozaïek er uit? Het takenpakket van de stagiair Marketing & Publiciteit bestaat uit o.a.:

 • Het bewerken en creëren van bestaande en nieuwe (digitale) content
 • Schrijven en publiceren van promotieteksten voor de website, socials en diverse mailingen
 • Produceren, publiceren en verspreiden van e-flyers, digitale posters, video's en gifjes
 • Bedenken, produceren en publiceren van blogs en vlogs en content voor de socials
 • Filmen en monteren van registraties van voorstellingen, evenementen en interviews
 • Relevante informatie verzamelen m.b.t. publieksgroepen, publieksbereik en publieksbeleving
 • Het up to date houden van de website en verschillende (online) agenda’s
 • Poster en flyerverspreiding in en om het pand
 • Meewerken aan de promotie van festivals (waaronder RRReuring 2021) en verschillende themaweken

Wat
BIEDEN WIJ?

Als stagiair Marketing & Publiciteit maak je deel uit van het Team Publieks Informatie (TPI) en ondersteun je onze organisatie in de online en offline promotie van programma's en activiteiten. Je maakt kennis met de wereld van de podiumkunsten. Je zult je verdiepen in uiteenlopende voorstellingen, thema's, artiesten en nieuwe makers. Je gaat aan de slag met verschillende marketingcommunicatie-instrumenten om onze activiteiten te promoten onder het Podium Mozaïek publiek.

Binnen deze stage bieden we de mogelijkheid om jouw interesses, kennis en vaardigheden rond vormgeving, redactiewerk,(online) marketing en PR verder te kunnen oefenen, ontwikkelen en uitbreiden.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Minimaal 2 jaar volgen van een relevante MBO of HBO opleiding (zoals Media Vormgeving/Redactie, Marketing/Communicatie)
 • Affiniteit met de culturele sector
 • Affiniteit met tekstschrijven
 • Affiniteit met fotografie, video en/of beeldbewerking 
 • Af en toe, in overleg, beschikbaar in de avonden/weekenden

Werken bij Stichting Multicultureel Podium Mozaïek

Meer over dit bedrijf

Podium Mozaïek is een bruisend cultuurhuis voor bewoners uit Amsterdam, de buurt, de regio en Nederland. In een prachtig gebouw in Amsterdam West, op de rand van Nieuw West, daar waar de stad het snelst verandert, presenteren wij podiumvoorstellingen, festivals en projecten, veroorzaken we ontmoetingen tussen jong en oud, inwoners van West en daarbuiten, makers en bezoekers en stimuleren we grootstedelijk aanbod door makers te ondersteunen en ons netwerk te benutten.

Podium Mozaïek is een grootstedelijk podium dat stad en land bespeelt met verhalen van nu. Een vertrouwd theater dat er elke avond anders uitziet. De uitvalbasis van jonge theatermakers, fotografen, regisseurs, dansers, muzikanten en andere duizendpoten die het gewend zijn om tussen twee, drie, vier codes tegelijk te switchen en iets te vertellen hebben. Een hoefijzervormige zaal waar je kapot gaat van het lachen, van ontroering geen woord kan uitbrengen of militant optimistisch het onrecht van de wereld in de ogen kijkt. Podium Mozaïek is het allemaal. Ook kun je er genieten van heerlijke mezze met een goed glas wijn én het beroemde Turks ontbijt.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280