Lijkt het jou leuk om te werken in de dynamische wereld van marketing en media? Dan biedt Candid jou als stagiair Marketing Insights de perfecte kans om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien als young professional. Voor deze stage is het mogelijkheden om in Rotterdam of Amsterdam te werken. Candid Amplify is het mediacluster van Candid.

Wil je eerst meer weten over hoe een stage bij team Insights je carrière richting kan geven? Lees hier (https://m2oc.com/lab/interview-daan-stuijvenberg/) hoe een stage bij team Insights Daan richting gaf in zijn carrièrekeuze. Wil je ons team komen versterken als stagiair Marketing Insights? Dan horen we graag van je!

Onder Amplify vallen mediabureau STROOM, Mediacommerce-bureau M2|OC, Finance, Trading en het team Research Insights. Dit team opereert ten behoeve van zowel STROOM als M2|OC, maar hun expertise wordt ook ingezet door de overige Candid agencies.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair Marketing Insights duik je volop in de wereld van media en data. De mediawereld is namelijk continu in beweging door nieuwe technologieën en veranderend mediagebruik. Digitalisering, mobiele apparaten en datagedreven personalisatie hebben een enorme impact. Hierdoor ontstaan steeds weer nieuwe manieren om doelgroepen te bereiken en betrekken. Tijdens de stage zal jij je hier mee bezig houden.

Je komt ons Research Insights-team ondersteunen bij het maken van rapportages, het uitvoeren van concurrentieanalyses en het evalueren van campagnes. Jouw analyses helpen onze strategen en accountmanagers bij het vormgeven van effectieve mediacampagnes en -strategieën voor ons diverse klantenportfolio. Denk hierbij aan: Amazon, Nintendo, Dille Kamille, Playmobil, PwC, Blokker, Warsteiner of KiKa.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Een stagevergoeding van € 500,- op basis van een 40-urige werkweek.
  • Uitgebreide leer- en ontwikkelmogelijkheden binnen een snelgroeiende organisatie.
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid in je projecten.
  • Een open en moderne werkomgeving waar samenwerking en innovatie voorop staan.
  • Maak deel uit van een team met gezellige collega’s en leuke feestjes.

Spreekt deze stageplek je aan? Solliciteer dan snel en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe stagiair!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zijn op zoek naar een proactieve en enthousiaste student die zich in de afrondende fase van een relevante HBO of WO-opleiding bevindt, zoals Commerciële Economie, Communicatie, Marketing of Psychologie. Je bent analytisch sterk en hebt een goede beheersing van Excel, PowerPoint en de Nederlandse taal.

Je bent beschikbaar voor minimaal 5 maanden en kunt 32-40 uur per week werken (er is ruimte voor een opdracht vanuit je studie). 

Naast een harde werker ben je ook iemand die van gezelligheid houdt.

Werken bij M2|OC B.V.

Meer over dit bedrijf

Bij M2|OC staan we voor een volledig geïntegreerde aanpak voor media, performance en e-commerce. We geloven in het realiseren van duurzame groei. Waar korte termijn resultaat hand in hand gaat met lange termijn merkgroei. Met meer dan 75 specialisten op het gebied van onder meer strategie, data tech, AV, (digital) out-of-home, social media - en programmatic advertising, SEA, affiliate marketing en e-commerce werken we voor ruim 50 klanten, waaronder: Unibet, Bosch Siemens (BSH), Nintendo, Dutch Filmworks, Blokker, KiKa en Walibi.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280