Wil jij altijd het naadje van de kous weten? Dan hebben wij dé stage voor je! Wij zijn op zoek naar een stagiair in ons Research team. Stage lopen bij het Research team van Warner Bros. Discovery betekent ervaring opdoen bij ’s een van de grootste mediabedrijven ter wereld. Samen met ons en andere stagiairs krijg je de kans om al je vaardigheden te tonen en mee te bouwen aan de mooie merken Discovery, TLC, ID en Eurosport – Home of the Olympics!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat het Research team ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden, afgewisseld met ad-hoc projecten. Voorbeelden van je werkzaamheden zijn o.a.:

 • Produceren van kijkcijferrapportages van onze zenders en concurrenten
 • Helpen bij het analyseren van data over onze online videodienst discovery+
 • Controleren van programmadata t.b.v. het kijkonderzoek
 • Ondersteunen bij ad-hoc verzoeken (Hoe ziet de videomarkt eruit? Welke sporten worden het best bekeken?)

Wat
BIEDEN WIJ?

Stage lopen bij Warner Bros. Discovery betekent meelopen in een dynamische omgeving waarin groei en innovatie voorop staan en waar je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen. We zien en behandelen je als een volwaardige collega, waardoor je extra veel leert.

Je draait mee in een fantastisch bedrijf met een informele en transparante cultuur, waar je je snel thuis voelt en waarbij FUN met hoofdletters staat geschreven. Je werkt (deels) op een prachtige locatie in Amsterdam Noord waar op andere afdelingen ook veel stagiairs werken.

We horen dat stagiairs dit altijd heel leuk en een groot voordeel vinden. Pak die kans en kom ervaring opdoen bij het leukste mediabedrijf van Nederland.

 • We bieden een stagevergoeding van €350 netto per maand
 • De stage is vijf dagen per week, met een duur van 5 tot 6 maanden
 • De stage begint per februari 2023 en is deels thuis en in Amsterdam

Interesse? Stuur een mail met je motivatie en CV zsm!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je bent gek op media natuurlijk! Televisie uiteraard, maar ook andere audiovisuele media en social media
 • Je bent 3e of 4e jaars student aan een HBO of universitaire opleiding, gericht op marketing, onderzoek, commerciële economie, communicatie wetenschappen, media- of eventmanagement
 • Je zoekt een meeloopstage en geen plek voor een afstudeeropdracht
 • Je houdt van aanpakken, bent nauwkeurig en je bent cijfermatig en communicatief sterk
 • Je Nederlands is perfect en je beheerst de Engelse taal

Werken bij Discovery Networks Benelux

Meer over dit bedrijf

Discovery Networks Benelux maakt deel uit van Discovery Communications, ‘s werelds grootste non-fictie mediabedrijf met ruim 2,7 miljard abonnees in 220 landen en gebieden. Discovery Networks Benelux heeft acht zenders in Nederland en acht in België, waarvan Discovery Channel, TLC, Eurosport 1 en ID in Nederland overal te ontvangen zijn en Animal Planet, Discovery Science, Discovery World en Eurosport 2 digitaal.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280