wat
GA JE DOEN

Het script

Stel je voor... Jij bent de drijvende kracht achter het Marketing Sales team, waar je het Loyalty en CRM team ondersteunt om de band met onze leden te versterken en hen op de hoogte te houden van alle geweldige ervaringen bij Pathé. Van het creëren van pakkende e-mails tot het verzorgen van boeiende content voor onze website, van het bedenken van leuke winacties tot het beheren van de Club Pathé shop - jij bent erbij betrokken.

De rol

 • Je biedt ondersteuning bij het maken van de verschillende Pathé mails, zoals de wekelijkse nieuwsbrief;
 • Je helpt mee met opzetten van nieuwe Club Pathé acties;
 • Je helpt mee met het bedenken en onderhouden van de producten in de Club Pathé shop;
 • Je coördineert winacties voor Club Pathé;
 • Je schrijft teksten op de website en app;
 • Je helpt mee met het organiseren van events voor onze members.

Wat
BIEDEN WIJ?

De trailer

Tijdens deze stage gebruik je jouw creativiteit voor sprankelende content, relevante e-mails en toffe winacties waarmee je heel veel members blij gaat maken. Hierdoor draag je bij aan de versterking van de relatie met onze members. Tijdens deze stage leer je niet alleen alles over content- en loyaltymarketing, je werkt ook veel samen met andere teams waardoor je jouw algehele kennis over marketing vergroot.

De beloning

 • Een goede invulling van de rol als stagiair wordt uiteraard ook goed beloond, denk aan:
 • Een stagevergoeding.
 • Een Moviecard (gratis naar de film én ook nog eens korting op hapjes en drankjes!).
 • Hybride werken (op hoofdkantoor, én af en toe in een van onze theaters).
 • De kans om premières bij te wonen van de nieuwste films.
 • Begeleiding en ondersteuning bij jouw leerdoelen.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

De casting

Ben jij tekstueel en visueel sterk? En kan jij jouw creativiteit inzetten om onze members nog blijer te maken? Dan zoeken we jou!

 • Opleiding: Hbo-opleiding in de richting Marketing of Communicatie, bij voorkeur 3e-jaars.
 • Creatief denken: verras ons met jouw ideeën!
 • Resultaat gericht: Je kan goed plannen en hebt een hebt oog voor het resultaat
 • Communicatief: Je beheerst de Nederlandse taal goed en bent goed in het schrijven van teksten die aantrekkelijk zijn voor de doelgroep.
 • Pré: ervaring met Adobe Photoshop.
 • Filmliefhebber: niet onbelangrijk, jij bent gek op films!

Werken bij Pathé Theatres B.V.

Meer over dit bedrijf

Het van origine Franse Pathé bestaat meer dan 100 jaar en is de grootste bioscoopketen van Nederland. Er zijn Pathé bioscopen in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle. In september 2014 heeft Pathé de organisatie Cinemec overgenomen. Pathé biedt jaarlijks meer dan 13,4 miljoen bezoekers (2015) de beste filmbeleving van Nederland. Zij kunnen terecht in monumentale bioscopen als Pathé Tuschinski en Rembrandt Utrecht of in moderne bioscopen als Pathé Arnhem en Maastricht. Bij Pathé werken ca. 1400 medewerkers die er vanuit de missie ‘Pathé biedt de meest intense bioscoopervaring’ samen alles aan doen om bezoekers een optimale filmbeleving te bieden. Pathé Business richt zich op de zakelijke markt met vouchers en arrangementen en evenementen op maat. Pathé investeert in de ontwikkeling van innovatieve producten en concepten. Zo introduceerde Pathé IMAX in Nederland en zijn er voortdurend technologische ontwikkelingen zoals handscanners om online tickets direct te kunnen activeren. De hoge technologische standaard van Pathé is te herkennen in onder andere het ruime aanbod van projectieformaten. Films worden in widescreen of cinemascope formaat vertoond. Aanvullend wordt er geprogrammeerd in speciale formaten als 3D, IMAX en High Frame Rate. In het jaar 2014 is de nieuwe website van Pathé live gegaan, waarmee in 2015 een prijs is gewonnen, namelijk die van populairste website in de categorie vrije tijd. www.pathe.nl is de best bezochte filmwebsite van Nederland met maandelijks 2 miljoen unieke bezoekers. Met ongeveer 270.000 Facebook fans, ruim 4000 volgers op Linkedin en 74.000 volgers op Twitter heeft Pathé ook op social media een groot bereik. Via de smartphone app en Pathé Mobiel kan men snel en eenvoudig tickets kopen en het aanbod van films en trailers bekijken. Op https://pathe-thuis.nl/over-pathe-thuis kan men thuis films kijken via verschillende platformen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280