Heb je nog geen stage en doe je een journalistieke studie of communicatie? Dan is dit je kans! Ajax Showtime zoekt een stagiair journalistiek per 1 februari 2021. Sinds 2001 is de site, onderdeel van Valkering Media B.V., live en sindsdien groeide het razendsnel. Gemiddeld kent Ajax Showtime 800.000 unieke bezoekers per maand.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat artikelen schrijven over Ajax in het bijzonder. Daarnaast leren wij je om zelf content te verzinnen en hier achteraan te gaan. Ook leer je gebruik te maken van onze social mediakanalen, leer je hoe je het bereik van artikelen vergroot en is een innovatieve blik hierop altijd welkom!

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden je de mogelijkheid om diep in de wereld rondom de club Ajax te duiken. Vanaf buiten 'gewoon' een voetbalclub, maar als je het wat beter bekijkt een grote organisatie die 24 uur per dag draait. Daarnaast geven wij mensen graag een stukje ervaring in de journalistiek, een mooie eerste stap in een carrière.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Affiniteit met voetbal en Ajax in het bijzonder
  • Uitstekende schriftelijke vaardigheden
  • Flexibel inzetbaar
  • Een opleiding (MBO/HBO/WO) in de richting journalistiek of communicatie
  • Een pro-actieve houding

Werken bij Valkering Media B.V.

Meer over dit bedrijf

Valkering Media B.V. is een jong bedrijf met werknemers tussen de 20 en 35 jaar. We zijn gesitueerd in Amsterdam-Duivendrecht. We geven sportwebsites uit over Ajax, Formule 1 en wielrennen. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt als informeel.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280