Ben jij een MBO of HBO student in de richting PR, Communicatie of Marketing? En spreek je vloeiend Engels. Kom dan stage lopen bij Fit at Home in hartje Utrecht!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Tijdens je stage ga je aan de slag met het onderhoud van de internationale social media en websites, beeldbewerking, schrijven van promotionele teksten, opzetten en onderhouden van samenwerkingen, campagne-ideeën realiseren, en help je bij ondersteuning van kantooractiviteiten.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden jou een gezellige werkplek in hartje Utrecht, waar jij als volwaardig lid komt te werken in een fijn team. Er wordt op kantoor hard gewerkt maar er is ook ruimte voor ontspanning. Zo drinken wel elke dag 2 keer koffie met elkaar en stoppen we op donderdag iets eerder voor de domibo.

We zullen je uitdagen en kansen bieden om jezelf optimaal te ontwikkelen en ontplooien.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.
  • Je bent creatief, enthousiast, zelfstandig en bent grafisch onderlegd of hebt hier affiniteit mee.
  • Goede beheersing van de Engelse taal is een pré en Spaans is een plus!

Werken bij Fit at Home

Meer over dit bedrijf

We love to make you move! Je hoeft niet meer naar de sportschool om fit te zijn. Fit at Home verandert je tv in je eigen yogastudio, fitnessclub of meditatieruimte met meer dan 1.000 workouts voor het hele gezin. De #1 sportapp van Europa is on-demand beschikbaar via KPN, Ziggo, Delta, Caiway, Samsung, LG, Philips en Android TV. Naast bewegen, geniet je van vele extra’s, zoals meditatie, weerbaarheidslessen, gratis Fit at Home Magazine en reminder service.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP