Disneyland Paris is de nummer één toeristische bestemming in Europa, en bestaat onder meer uit twee themaparken, zeven Disney hotels en het uitgaanscentrum Disney Village. De Marketing, PR en Sales van Disneyland Paris wordt gedaan vanuit verschillende landenkantoren in Europa. De Nederlandse markt wordt vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuid-Oost georganiseerd. Voor het Nederlandse kantoor zijn wij vanaf februari 2023 op zoek naar een digital marketing stagiair. De marketingafdeling bestaat uit een manager, 4 medewerkers en een stagiair. Tijdens deze stage werk je met het team mee om Disneyland Paris en de 30e verjaardag in de Nederlandse markt te zetten. Binnen de afdeling vallen de volgende aandachtsgebieden: Advertising, Promoties, Public Relations, Digital Marketing en Social Media.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Bij deze stageplaats ligt de focus op het ondersteunen van het marketingteam. Je ondersteunt vooral in taken die vallen binnen digital marketing. Binnen deze activiteiten krijg je je eigen verantwoordelijkheden. De insteek van de stage is een echte meewerkstage met de volgende werkzaamheden:

 • Vertalen en lokaliseren van social media content
 • Het bedenken, controleren en uitwerken van lokale social media content voor de Nederlandse markt
 • Het coördineren van social media activaties met andere Disney merken (synergy)
 • Briefen en coördineren van campagnes en content op de websites
 • Het bedenken, vertalen, controleren en uitwerken van digitale B2C communicatie- en marketingmaterialen en campagnes
 • Ondersteunen van webcare
 • Ondersteunen van overige werkzaamheden binnen de marketingafdeling

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een gezellige, informele en internationale werkomgeving, waar we samen hard werken aan de marketing en communicatie van Disneyland Paris. Kortom: een fantastische omgeving voor een meewerkstage!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je volgt een opleiding op (minimaal) HBO-niveau in bijvoorbeeld marketingcommunicatie of toerismemanagement
 • Je bent creatief, communicatief en je kent alle ins en outs van social media
 • Je hebt een passie voor toerisme, themaparken en entertainment, een goede kennis van Disneyland Paris is een pré
 • Je bent pro-actief, werkt zelfstandig en hebt een goed organisatorisch vermogen
 • Jouw Nederlands is perfect in woord en geschrift en je beheerst de Engelse taal goed

Werken bij The Walt Disney Company Benelux

Meer over dit bedrijf

The Walt Disney Company is, samen met haar dochterondernemingen en affiliates, een leidende en diverse internationale familie-entertainment- en mediaonderneming die o.a: Disney-parken, ervaringen en producten omvat. Hiernaast houdt het bedrijf zich bezig met de distributie van Disney media en entertainment, verdeeld over de drie contentgroepen: Studios, General Entertainment en Sport, die zijn gericht op het ontwikkelen en produceren van content voor DTC, theatrale en lineaire platforms. Disney is een Dow 30-bedrijf en had in het fiscale jaar 2020 een jaaromzet van 65,4 miljard dollar. The Walt Disney Company is al meer dan 80 jaar actief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en heeft duizenden mensen in dienst in deze regio. Naast Disneyland Parijs en haar andere iconische merken, waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, 20th Century Studios en ESPN, vermaakt, informeert en inspireert The Walt Disney Company EMEA miljoenen consumenten in meer dan 130 landen met de kracht van ongeëvenaarde storytelling. Daarnaast is Disney+, de direct-to-consumer streamingdienst van het bedrijf, momenteel beschikbaar in 17 markten in heel Europa.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Ilse Rood

Ilse Rood

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 281