Wil jij werken met podcasts? Wil jij werken bij de grootste aanbieder van podcasts in Nederland? Ben jij geïnteresseerd in contentmarketing?

Wij zoeken jou: een aanpakker, die wil weten wat consumenten kan verleiden om die ene podcasttitel eens te gaan luisteren.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

We zoeken een HBO/WO student die in 2 of 3 maanden een onderzoek op dit gebied opzet, uitvoert en de uitkomsten rapporteert. De exacte invulling van dit onderzoek is in overleg. Het is niet mogelijk om zelf een podcast te maken.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een plek bij de grootste podcastaanbieder van Nederland, een leuk team om mee samen te werken en een kans om je eerste (of tweede) stap in ‘de media’ te zetten.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Kandidaten met een biculturele achtergrond die voldoen aan de bij de gevraagde functie behorende competenties worden nadrukkelijk uitgenodigd op deze vacature te reageren. Bij gelijke geschiktheid wordt aan kandidaten met een biculturele achtergrond de voorkeur gegeven.

Werken bij NPO (Nederlandse Publieke Omroep)

Meer over dit bedrijf

NPO is open voor iedereen. Dat willen we voor en achter de schermen weerspiegelen in onze organisatie. In gender, leeftijd, opleiding, geografische spreiding, culturele achtergrond of handicap. NPO streeft naar een divers personeelsbestand en een inclusieve cultuur. Want wij geloven in een publieke omroep, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280