Bij Wayne Parker Kent zoeken we een Stagiair Data Marketing om ons team te versterken.

Wat doet Wayne Parker Kent eigenlijk?
Wij maken content voor merken. Geen content die je moet zien, maar content die je wilt zien. Content waar je op zit te wachten. Van (online) video's en podcasts tot social posts en SEO-artikelen. Af en toe maken we ook advertenties. TV-commercials, socials ads, dat werk. Als je extra veel aandacht wilt, kun je advertenties soms goed gebruiken. Ja, wij zijn een creatief bureau, maar zeker geen traditioneel reclamebureau.

Hoe pakken jullie dat aan?
We beginnen altijd met dezelfde vraag: wat wil ons publiek zien, lezen of luisteren? Dat is ons vertrekpunt. Onze basis. Die aanpak zit kneiterdiep in ons DNA. Toen wij nog online publisher waren, hebben we geleerd dat dit het beste werkt. Nu helpen we merken vanuit diezelfde gedachte. Wat hun doelstelling ook is en waar hun doelgroep zich ook bevindt. Dit doen we voor mooie klanten als Samsung, Albelli, Aldi en Henkel.

En nu zoeken jullie een…?
Een Fulltime Stagiair Data Marketing die vanaf mei 2022 beschikbaar is. Later kan ook, in overleg.


Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

En nu zoeken jullie een…?Een Fulltime Stagiair Data Marketing die vanaf mei 2022 beschikbaar is. Later kan ook, in overleg.

Wat wordt mijn opdracht? Als stagiaire data marketing gaat je hart sneller kloppen van data, onderzoek en analyse. We zijn dus op zoek naar iemand met een analytische, nieuwsgierige en creatieve geest. Je staat te popelen om voor onze klanten aan de slag te gaan met bijvoorbeeld concurrentie-, trend en consumentenonderzoek.

Daarnaast ben je een pro in het vinden van interessante inzichten vanuit gevarieerde bronnen. Maar daar stop je niet. Je deinst bijvoorbeeld ook niet terug voor een superscherpe SEO-analyse. En we vinden het vet handig als je snel patronen kan herkennen en dit duidelijk kan samenvatten in scherpe data visualisaties. Data is immers jouw passie. Je werkt nauw samen met onze Strategy Director en Head of Content.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wat kunnen jullie mij bieden?- Stagevergoeding- Een werklaptop- Een werkplek in hartje Amsterdam- De kans om met interessante merken te werken zoals Samsung, Henkel en Eristoff- Een kantoor met een bar én een eigen biertje- Een leuke groep collega's

Enthousiast?

Meld je dan hieronder aan! Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling Recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@wayneparkerkent.com.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Sounds like my kind of party. Hoe kom ik binnen?

- Je volgt een HBO of WO opleiding in de richting van marketing, communicatie of informatiemanagement
- Passie voor data en het achterhalen van toffe inzichten
- Je bent full time beschikbaar vanaf september 2022
- Je bent een teamplayer, collega's schakelen graag met jou
- Je werkt zelfstandig maar ben niet bang om vragen te stellen
- Je komt bij voorkeur uit (omgeving) Amsterdam

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

Wayne Parker Kent

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280