Bij DPG Media zeggen we: ‘Wij zijn mediamakers’. We informeren, inspireren en entertainen. Met ijzersterke merken die hoofd hart raken, het leven verrijken en mensen samenbrengen. Wij zijn journalisten, vormgevers, drukkers en bezorgers. Bedenkers, presentatoren en technici. Bouwers van digitale platforms en apps, marketeers en sales professionals. Voor en achter de schermen.

Wat verwachten we van jou?

Per 1 september zoeken wij een stagiaire. In ons team Corporate Communicatie krijg je de kans om samen het communicatievak te ontdekken. Je wordt betrokken bij diverse communicatieprojecten en krijgt de ruimte om jouw ideeën en creativiteit in te brengen. Of het nu gaat om het schrijven van pakkende teksten, het organiseren van spraakmakende evenementen of het bedenken van innovatieve communicatiestrategieën of social media posts, jouw bijdrage is zeer welkom.

Je werkt nauw samen met verschillende disciplines binnen Corporate Communicatie en een diversiteit aan professionals zoals marketeers, journalisten en HR-specialisten. Hierdoor krijg je de unieke kans om te leren van de beste collega in het vak en tegelijk je netwerk uit te breiden.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Content creatie ten behoeve van interne en externe communicatie.
  • Ondersteunen bij het coördineren en organiseren van evenementen.
  • Bijdragen aan het beheren van de corporate communicatiekanalen, zoals de website en sociale media.
  • Ondersteuning bieden bij het monitoren en analyseren van media-aandacht en PR.

Wat
BIEDEN WIJ?

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services. En jij kunt daar onderdeel van uitmaken.

Als stagiair Corporate Communicatie kun jij je talenten verder ontwikkelen in deze dynamische en inspirerende mediawereld.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Creatief, proactief en resultaatgericht.
  • Nieuwsgierig en leergierig.
  • Affiniteit met de media- en entertainmentindustrie.
  • Ervaring met social media en online communicatie.
  • Kennis van communicatietools en -technieken, zoals Massmail tools.

Werken bij DPG Media B.V.

Meer over dit bedrijf

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280