Voor de afdeling Zendercommunicatie, die verantwoordelijk is voor de communicatie en PR van alle RTL-programma’s en Videoland, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, leergierige en proactieve stagiair die ons veelzijdige team komt versterken en alle voorkomende taken op kan pakken. 

Dus ben jij een kei in organiseren van evenementen en het schrijven van teksten vanuit verschillende perspectieven, heb je affiniteit met media en bezit je over een flinke dosis lef en creativiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou. Werkervaring in marketing, communicatie en omgang met pers is een pré.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair ga je aan de slag op de afdeling Zendercommunicatie, welke verantwoordelijk is voor de communicatie en PR van alle RTL-programma’s en Videoland. Je wordt onderdeel van een veelzijdige team van communicatieadviseurs en communicatiemedewerkers, waarin iedereen een eigen portefeuille met programma’s onder zich heeft. Je zal vooral de communicatieadviseurs ondersteunen in hun werkzaamheden en daarnaast krijg je een aantal eigen vaste taken. Werkzaamheden waaraan je kunt denken:

 • Schrijven van mailings, nieuwsbrieven en persberichten vanuit meerdere perspectieven zodat je iedereen aanspreekt.
 • Ondersteunen bij persevenementen
 • Het meehelpen nadenken over de communicatiestrategie van verschillende RTL-merken
 • Het genereren, verzamelen en verwerken van free publicity over RTL-merken

Wat
BIEDEN WIJ?

Herken jij jezelf in de omschrijving én wil jij een leerzame stage in een dynamische omgeving, twijfel dan niet en reageer! Want iedereen is bij ons welkom, ook jij! Wij bieden naast een marktconforme stagevergoeding een ervaring die je niet snel vergeet.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Enthousiast, ondernemend, creatief en sociaal vaardig
 • Nieuwsgierige en leergierige persoonlijkheid met een hands-on-mentaliteit
 • Zelfstandige, proactieve werkhouding en functioneert goed in divers teamverband
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit, flexibiliteit is een must
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Woonachtig tijdens stageperiode op maximaal 45 min. reistijd vanaf het Media Park in Hilversum
 • Beschikbaar vanaf augustus/september 2024 

Werken bij RTL

Meer over dit bedrijf

Waarvan ken jij RTL? Van onze tv-zenders of via een van onze digitale platformen? Je checkt het laatste nieuws via RTL Nieuws en weet of het gaat regenen of voorlopig droog blijft via Buienradar of relaxen met een serie op Videoland. Mensen weten onze tv-zenders feilloos te vinden op hun afstandsbediening en met Videoland, Buienradar en op YouTube zijn we uitgegroeid tot de grootste lokale online speler. Door al deze activiteiten ben je verbonden met ons, RTL Nederland. 

Bij RTL werken we elke dag keihard om het beste entertainment te maken en HET gesprek van de dag te zijn. Of je nou thuis bent, onderweg naar je werk of in de kroeg met vrienden, ons doel is om je te voorzien van relevante verhalen die er toe doen en jouw nieuwsgierigheid prikkelen en voeden. En dat doen we het liefst met jong, aanstormend talent.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280