Voor de afdeling Zendercommunicatie, die verantwoordelijk is voor de communicatie en PR van alle RTL-programma’s en Videoland, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, leergierige en proactieve stagiair die ons team komt versterken en alle voorkomende taken op kan pakken. Dus ben jij een kei in organiseren van evenementen en het schrijven van teksten, heb je affiniteit met media en bezit je over een flinke dosis lef en creativiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Werkervaring in marketing, communicatie en omgang met pers is een pré.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair ga je aan de slag op de afdeling Zendercommunicatie, welke verantwoordelijk is voor de communicatie en PR van alle RTL-programma’s en Videoland. Je wordt onderdeel van een team van communicatieadviseurs en communicatiemedewerkers, waarin iedereen een eigen portefeuille met programma’s onder zich heeft. Je zal vooral de communicatieadviseurs ondersteunen in hun werkzaamheden en daarnaast krijg je een aantal eigen vaste taken.

Werkzaamheden waaraan je kunt denken:

  • Schrijven van mailings, nieuwsbrieven en persberichten
  • Ondersteunen bij persevenementen
  • Het meehelpen nadenken over de communicatiestrategie van verschillende RTL-merken
  • Het genereren, verzamelen en verwerken van free publicity over RTL-merken

Wat
BIEDEN WIJ?

Herken jij jezelf in de omschrijving én wil jij een leerzame stage in een dynamische omgeving, twijfel dan niet en reageer!

Wij bieden naast een marktconforme stagevergoeding een ervaring die je niet snel vergeet.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Enthousiast, ondernemend, creatief en sociaal vaardig
  • Nieuwsgierige en leergierige persoonlijkheid met een hands-on-mentaliteit
  • Zelfstandige, proactieve werkhouding en functioneert goed in teamverband
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit, flexibiliteit is een must
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Woonachtig tijdens stageperiode op maximaal 45 min. reistijd vanaf het Media Park in Hilversum

*Op dit moment werken wij allemaal vanuit huis. De sollicitatieprocedure zal online verlopen en op dit moment hebben wij nog geen zicht op een snelle terugkeer naar het kantoor in Hilversum. De werksfeer en connectiviteit met collega's is er zeker niet minder of slechter door, maar het is wel iets om rekening mee te houden. 

Wie is RTL

RTL Met het marktleiderschap op televisie, een toonaangevende nieuwsorganisatie en een toppositie in digitale media en op de entertainment markt, is RTL in Nederland een van de meest vooraanstaande allround media- en entertainmentbedrijven van ons land. Het bedrijf heeft met zijn zeven tv-zenders RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids het marktleiderschap op de Nederlandse televisiemarkt stevig in handen. De digitale activiteiten worden gekenmerkt door onder andere RTLXL.nl en Buienradar.nl, die er mede voor hebben gezorgd dat RTL een top 3 positie bekleedt in de digitale markt. Met RTL Live Entertainment is het bedrijf actief op de entertainmentmarkt en bouwt het onder andere aan de doorvertaling van televisiemerken naar live entertainment. Al deze activiteiten samen zorgen ervoor dat RTL miljoenen consumenten kan informeren en amuseren, overal en altijd.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280