Wil jij stage lopen bij Red Bull Nederland en meedraaien in het content productie team? Story-clips, actie-clips, social assets, teasers, trailers of mini docu’s creëren die het doorvertellen waard zijn. Dát is Red Bull Media Network.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

De verhalen zitten in onze atleten en zijn te halen op onze vele nationale en internationale events die we zelf organiseren. Met korte krachtige clips voor bijvoorbeeld: Tik-Tok, Instagram of Facebook delen we onze passie voor sport, gaming, dans en culture. Wij zoeken een talentvolle, hands-on content producer die kan helpen om shoots te produceren en ervaring heeft met content montage en grafische vormgeving.

Ervaring met camerawerk is een pré. Je werkt in het Red Bull Media Network team om video’s te maken voor Red Bull. Naast het zelf produceren, filmen en monteren van content kijk je ook mee bij het productieproces van de grotere projecten. Je kunt input leveren tijdens briefings, creatieve brainstorms en productiemeetings. Daarnaast speel je een belangrijke bijdrage bij het opleveren van de content. Door er onder andere voor te zorgen dat alles juridisch, administratief, technisch en met het juiste Red Bull DNA correct bij ons worden aangeleverd.

Tijdens deze werkzaamheden heb je regelmatig contact hebt met ons hoofdkantoor in Oostenrijk. Je mag meedenken over de invulling van onze content kanalen. Denk hierbij aan het ontwikkelen van social video formats, creatieve concepten, het analyseren van data met als doel om onze platformen te optimaliseren. Kortom, je helpt mee aan onze online performance. Je werkt op onze eigen editset waar je nieuwe edits maakt van bestaande content. Heb je ook camera skills? Dan kun je als cameraman of vrouw onder begeleiding gaan filmen bij events of tijdens trainingen van atleten. Bij Red Bull Nederland heb je camera’s, Go Pro’s en een drone tot je beschikking om de mooiste social media clips te maken.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden jou een energieke werkomgeving, waarbij je terecht komt in een jong en ambitieus team op het hoofdkantoor ‘Home of Red Bull’ gevestigd in de Houthavens te Amsterdam. Werken binnen een snelle en dynamische organisatie als Red Bull vraagt flexibiliteit en een work-hard, play-hard mentaliteit waarin je de verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt jouw eigen ondernemerschap te ontplooien. Red Bull geeft je vleugels!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een HBO of WO-opleiding en bent beschikbaar vanaf september voor een periode van minimaal 5 maanden.
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 4 en het liefst 5 dagen per week en woont binnen een uur reizen van Amsterdam.
  • Je bent content creator, hiermee bedoelen we dat je naast produceren ook kunt monteren en filmen.
  • Je bent een editor. ADOBE PREMIERE en PHOTOSHOP hebben voor jou geen geheimen.
  • Je bent verslaafd aan mooie verhalen, toffe social content en kijkt alle Red Bull filmpjes op YouTube en Instagram.
  • Je bent een sociaal dier, maar nooit starstruck.
  • Je kunt goed samenwerken met atleten, artiesten, sportorganisaties, collega’s uit alle mogelijke (sport)disciplines.
  • Last, but not least: je spreekt en schrijft vloeiend Engels en Nederlands.

Werken bij Red Bull Nederland

Meer over dit bedrijf

Kom werken bij Red Bull! Wij bieden jou een energieke werkomgeving, waarbij je terecht komt in een jong en ambitieus team op het hoofdkantoor ‘Home of Red Bull’ gevestigd in de Houthavens te Amsterdam. Werken binnen een snelle en dynamische organisatie als Red Bull vraagt flexibiliteit en een work-hard, play-hard mentaliteit waarin je de verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt jouw eigen ondernemerschap te ontplooien. Red Bull geeft je vleugels!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Ilse Rood

Ilse Rood

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 281