Koninklijk Theater Carré is volgens velen het mooiste theater van Nederland. Het theater is bekend om haar brede programmering van nationale en internationale theaterproducties van het hoogste niveau. Met alle denkbare theatergenres, van circus tot cabaret en van popconcert tot opera, biedt Carré een unieke theaterervaring voor iedereen. Al meer dan 136 jaar vinden jaarlijks 400.000 bezoekers hun weg naar het bekende theater aan de Amstel om de magie van Carré te ervaren.

In Carré is iedereen van harte welkom wie je ook bent, waar je ook vandaan komt. Dat geldt niet alleen voor onze bezoekers, maar ook voor onze (toekomstige) medewerkers. De afdeling bestaat uit zes collega’s en is verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie rondom voorstellingen, én het merk Carré in het algemeen.

De werkzaamheden op de afdeling bestaan uit het opzetten van voorstellingcampagnes (inclusief pers PR), content productie, CRM en diverse communicatie werkzaamheden t.b.v. het merk Carré. Een afdeling dus waar je als stagiair een goed beeld krijgt van wat er gebeurt op het gebied van Marketing Communicatie binnen Carré.

Tijdens je stage werk je fulltime mee op de afdeling waardoor je zoveel mogelijk kunt leren. Het is mogelijk om naast je werkzaamheden een onderzoek uit te voeren.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

 • Algemene ondersteuning van de afdeling marketing communicatie.
 • Uitbouwen van de positie van Theater Carre op alle social media kanalen zoals Instagram.
 • TikTok, Facebook, Pinterest en YouTube, in lijn met de overall merk en voorstellingscampagnes.
 • Plannen en bijhouden van de contentkalender.
 • Creeren en implementeren van succesvolle campagnes.
 • Meedenken en het realiseren van teksten, redigeren en posten van online (video)content.
 • Monitoren en rapporteren op key social media kpi’s. In goede afstemming met de content marketeer, de dtp studio en interne stakeholder.
 • Beheren van de beeldbank.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een toffe stageplek in het mooiste theater van Amsterdam. Dynamische stageomgeving met volop ontwikkelmogelijkheden. Een informele afdeling met vrolijke en behulpzame collega's.

Stageplek in een ambitieuze marketing afdeling. Dagelijks een verzorgd (gratis) lunch en vers fruit. Stagevergoeding á €500,- per maand. Interesse? Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Reageer dan zo snel mogelijk maar uiterlijk voor zondag 7 juli op deze vacature via de sollicitatieknop.

Diversiteit inclusie

Niemand is hetzelfde. Iedereen heeft zijn eigen talenten. Koninklijk Theater Carré streeft ernaar om een organisatie te zijn met een diverse samenstelling van collega's, waarin iedereen zich welkom en veilig voelt. Waar iedereen zichzelf kan zijn en alle ruimte en waardering krijgen om talenten in te zetten en op hun manier bij te dragen aan het theater.

Carré is actief op zoek naar collega’s met verschillende culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Wij roepen alle mogelijke nieuwe collega's vooral op om te reageren op de openstaande vacatures. We onderstrepen de Code Inclusie Diversiteit in culturele sector.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Fulltime stagiair(e), HBO- of WO niveau, bij voorkeur in de richting van marketing en communicatie.
 • Beschikbaar per september 2024 voor 5 á 6 maanden.
 • Op de hoogte van alle trends op het gebied van social media.
 • Je hebt gevoel voor beeldtaal.
 • Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels.
 • Je woont in of rondom Amsterdam.

Wat staat er op je CV? Ervaring is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. We nemen de tijd om jou alles te leren wat jij moet weten. Het is een pré als je ervaring met Adobe programma’s zoals InDesign en Photoshop.

Werken bij Koninklijk Theater Carré

Meer over dit bedrijf

Koninklijk Theater Carré is het meest iconische theater van Nederland. Het theater is beroemd om haar veelal exclusieve programmering van nationale en internationale theaterproducties van het hoogste niveau. Met alle denkbare theatergenres, van circus tot cabaret en van popconcert tot opera, biedt Carré een unieke theaterervaring voor iedereen. Al meer dan 135 jaar vinden jaarlijks 400.000 bezoekers hun weg naar het beroemde theater aan de Amstel om de magie van Carré te ervaren.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280