Bij Wayne Parker Kent zoeken we een Stagiair Content Marketing om ons team te versterken.

Wat doet Wayne Parker Kent eigenlijk? Wij maken content voor merken. Geen content die je moet zien, maar content die je wilt zien. Content waar je op zit te wachten. Van (online) video’s en podcasts tot social posts en SEO-artikelen. Af en toe maken we ook advertenties. TV-commercials, socials ads, dat werk. Als je extra veel aandacht wilt, kun je advertenties soms goed gebruiken. Ja, wij zijn een creatief bureau, maar zeker geen traditioneel reclamebureau. We beginnen altijd met dezelfde vraag: wat wil ons publiek zien, lezen of luisteren? Dat is ons vertrekpunt. Onze basis. Die aanpak zit kneiterdiep in ons DNA. Toen wij nog online publisher waren, hebben we geleerd dat dit het beste werkt. Nu helpen we merken vanuit diezelfde gedachte. Wat hun doelstelling ook is en waar hun doelgroep zich ook bevindt. Dit doen we voor mooie klanten als Samsung, Albelli, Aldi en Henkel.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat ervoor zorgen dat iedereen in onze markt weet wie Wayne Parker Kent is en waar we goed in zijn. En aangezien wij geloven in content, ga je daarvoor geen traditionele advertenties bedenken. Dat zou een beetje gek zijn natuurlijk. Wel ga je de zakelijke markt voorzien van toffe en interessante content op onze social mediakanalen, in onze nieuwsbrief en op de website. Je beheert onze website, blogs, nieuwsbrief en social mediakanalen. Teksten schrijven, meedenken over de beelden... je bent van meerdere markten thuis.

Uiteraard deel je alle content op zo’n manier dat de likes binnenstromen. Verder ga je een planning voor onze nieuwsbrieven opzetten en bewaken. Je verzamelt informatie, brieft de copywriters en designers en zorgt ervoor dat elke nieuwsbrief op tijd en mega strak de digitale deur uit gaat. Elke nieuwsbrief komt natuurlijk bij precies de juiste personen terecht, omdat je de B2B contactlijst nauwlettend up-to-date houdt.

Je werkt direct samen met de Head of Content en nauw samen met Creatie, Productie en Account. Echt hele leuke mensen, al zeggen we het zelf. Je werkt direct samen met de Head of Content en nauw samen met Creatie, Productie en Account. Echt hele leuke mensen, al zeggen we het zelf.

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Een marktconforme stagevergoeding
 • Een stageplek in een jong en enthousiast team waar je veel van kunt leren
 • Onze hulp om jezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen in de richting waar jij graag heen wil
 • Wat middelmatige grappen tijdens de vrijdagmiddagborrel
 • Grappen die beter worden naarmate je meer van ons eigen bier, Superhelder, drinkt

Ben jij die stagiair naar wie wij op zoek zijn? Dan zien we jouw sollicitatie en motivatie graag tegemoet

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je bent fulltime beschikbaar vanaf februari 2022
 • Je doet een studie in journalistiek, communicatie, social media of marketing
 • Je schrijft foutloos Nederlands en Engels is een nice to have
 • Je snapt het verschil tussen B2C en B2B strategie en communicatie
 • Je bent een beetje tech savvy; je maakt programma’s als WordPress en Mailchimp je snel eigen
 • Je weet hoe je social mediakanalen als LinkedIn, Instagram en TikTok gebruikt.
 • Je weet hoe je interessante content kunt maken, of wil dit graag leren
 • We hoeven je niet constant te vertellen wat je moet doen, je pakt dingen ook gewoon zelfstandig op
 • Je kunt in teamverband werken

Werken bij Wayne Parker Kent B.V.

Meer over dit bedrijf

Wij zijn Wayne Parker Kent. Een creatief content bureau uit Amsterdam. Met een voorliefde voor digital. Wat dat betekent? Dat we merken helpen met het vertellen van hun verhaal en het opbouwen van een publiek met content, platforms en campagnes. Van how-to video’s voor Samsung tot een podcast voor Fonds Gehandicaptensport. En van een internationaal content platform voor Henkel tot een merkcampagne voor Hertog Jan. Wij maken dingen waar mensen op zitten te wachten.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280