Kosmos uitgevers is een succesvolle uitgeverij van non-fictie en kinderboeken. We geven boeken uit voor mensen die zich willen ontwikkelen, die specifieke interesses hebben of ontspanning zoeken. We willen groeien met ons gezondheidsplatform gezondaantafel.nl. Met dit platform willen we mensen in beweging brengen naar een gezonde leefstijl. Voor dit platform zoeken wij een: Stagiair content creatie

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Creëren van content voor het platform Gezond aan Tafel, of dat nu in de vorm is van schrift, design of video.
  • Creëren van posts voor Social media: Artikelen schrijven en publiceren in samenwerking met de experts van Gezond aan Tafel, inclusief een pakkende visual bij elk artikel.
  • Schrijven en maken van nieuwsbrieven voor de lezers van Gezond aan Tafel in het programma Spotler.
  • Plannen van de content en het op de juiste tijdstippen verspreiden ervan.
  • Maken van een nieuw maandelijks e-book.
  • Beheren van de Gezond aan Tafel mailbox: info@gezondaantafel.nl
  • Meedenken over de strategie van Gezond aan Tafel: groei in bereik en omzet (groei site, nieuwsbriefabo’s, verkopen)

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leuke en leerzame omgeving, waarin je snel veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid wordt gegeven. Je werkt nauw samen met de communitymanager van Gezond aan tafel. Ons kantoor is in Utrecht. Je bent daar elke dag welkom, maar deels vanuit huis werken, is ook bespreekbaar.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Als (aankomend) stagiair content creatie: Ga je graag een uitdaging aan en word je echt blij van de thema’s Beweging, Ontspanning, Persoonlijke ontwikkeling, Verbinding, Voeding Zingeving. Is affiniteit met copywriting/tekstschrijven en/of contentmarketing een pré. Kennis van SEO en SEA is een pré. Kennis van WordPress, Canva en Spotler is een pré.

Heb je een vlotte pen en hou je van creëren. Kun je snel schakelen. Weet je hoe social media werken. Vind je het leuk om samen te werken met je team, maar kun je ook goed zelfstandig opdrachten oppakken.

Werken bij Kosmos Uitgevers

Meer over dit bedrijf

Bij Kosmos Uitgevers vind je de mooiste en meest inspirerende boeken die je leven leuker en interessanter maken. Bij ons verschijnen boeken van nationaal en internationaal bekende auteurs en merken zoals Jamie Oliver, De Zoete Zusjes, Charlotte Labee, Heel Holland Bakt, Smokey Goodness, National Geographic en Ouders van Nu. Deze boeken worden uitgegeven onder de fondsen Food, Health, Reizen, Algemene Non Fictie, Natuur, Hobby & Lifestyle, Kind & Jeugd en Persoonlijke Groei & Spiritualiteit.

Voor meer informatie over Kosmos Uitgevers hierHeb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280