Wil jij veel leren over contentmarketing en vind je het leuk om met het creëren van video’s aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een online marketing bureau in Utrecht-Oost en bieden een stageplaats aan een derde- of vierdejaars hbo-student.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Tijdens deze stage leer je alle ins en outs van contentmarketing en ga je aan de slag met het maken van video’s voor Sageon en onze klanten.

Een dag bij Sageon ziet er bijvoorbeeld zo uit: je fietst naar kantoor. Eenmaal aangekomen op een van de mooiste plekjes van Utrecht aan het Wilhelminapark zet je je fiets neer en loop je naar boven. In een van de mooie ruimtes ga je achter je bureau zitten (of staan) en start je op.

Uiteraard niet zonder een lekkere kop koffie of thee. Je begint de dag met het schrijven van een blog over zoekmachine-optimalisatie. Je leert niet alleen hoe je SEO-proof een blogartikel schrijft, maar ook hoe je de ‘achterkant’ van de pagina optimaliseert voor Google. Aan het eind van de ochtend kom je een online marketing begrip tegen waar je nog nooit van hebt gehoord. Goed idee om hier een pagina over te schrijven voor onze online marketing wiki!

Na de lunch ben je ’s middags samen met een collega bezig met het maken van een video over hoe je een Google Adsaccount inricht. Ook ben je met behulp van photoshop een aantal posts voor Instagram aan het maken. Zo, de dag schiet voorbij. Tijd om naar huis te gaan!

Concreet ga je dus ervaring opdoen met:

het bewerken van beelden zodat ze geschikt zijn voor o.a. Instagram; - het begeleid schrijven van teksten voor op websites;

  • het SEO-optimaliseren van nieuwe en bestaande content;
  • het maken en editen van video’s;
  • Google Analytics en Search Console;
  • diverse andere professionele tools zoals ContentKing, MailChimp en Ahrefs.

Uiteraard krijg je voldoende ruimte om aan je onderzoek / stageopdracht te werken.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een uiterst leerzame stage. Je draait mee met een jong en gedreven marketingbureau met hoge ambities. Naast het meedraaien krijg je tijd om jezelf te ontwikkelen op een door jou aangegeven vlak.

Oh ja, bijna vergeten: ons kantoor bevindt zich in een prachtige villa met uitzicht op het Wilhelminapark én je krijgt best leuke collega’s (vinden we zelf). Om de sfeer hoef je het dus niet te laten!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent derde- of vierdejaars student bij een relevante hbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van marketing, communicatie of journalistiek. Je wilt je ontwikkelen op het gebied van contentmarketing en videomarketing. Je bent proactief, leergierig, communicatief vaardig, nieuwsgierig en je kunt goed zelfstandig werken.

Omdat je in deze functie veel zult schrijven en redigeren is het noodzakelijk dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Het is een grote pré als je ervaring hebt met het Adobe Creative Cloud pakket (met name Photoshop en Premiére Pro).

Werken bij SAGEON

Meer over dit bedrijf

Sageon is het leukste online marketing bureau in Utrecht. Sinds 2011 maken wij websites uit Nederland, België en Duitsland succesvol. Onze persoonlijke, goede en snelle service zorgt ervoor dat onze klanten klant blijven. Dit willen we graag zo houden. Onze ambitie is dan ook niet om het grootste internetmarketingbureau te worden, wel het bureau met de beste persoonlijke service en de meeste vakkennis.

We laten bedrijven zien op welke manier zij online marketing strategisch kunnen inzetten om bedrijfsdoelstellingen te behalen. Voor veel partijen nemen wij deze werkzaamheden ook daadwerkelijk uit handen. Denk hierbij aan het schrijven of optimaliseren van blogs en nieuwsberichten, het onderhouden van socialmediakanalen en het managen van Google AdWords campagnes. Zo dragen wij structureel bij aan het succes van onze klanten, en dat vinden wij mooi!

Wil je meer zien over Sageon, kijk dan op onze Insta pagina https://www.instagram.com/sageon_onlinemarketing/

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280