Loop jij over van creatieve ideeën en vind je het leuk om deze verder uit te werken in tekst, beeld of zelfs in een storyboard? Look no further! Wij zijn Towel. Een full service branded video content agency.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair Concept Creative ben je een belangrijk onderdeel binnen het creatieve team. Je doet mee aan brainstorms, bedenkt (met het team) de tofste concepten voor videocampagnes, helpt mee aan het bouwen van eye catching presentaties om daarmee vervolgens in de pitch fase klanten volledig te overtuigen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Towel Media is volledig gespecialiseerd in het maken van branded videocontent. Met een man of zestig werken we in een onwijs gezellig kantoor (met bioscoop, dakterras en riante lunch!) in Amsterdam-Oost aan de tofste videoproducties. We maken de meest uiteenlopende video’s voor o.a. Stuk TV, Ravensburger, Red Bull en Tele2 met Qucee & Nesim. Video’s waar wij mee aan de slag gaan.

Want wij zetten onze online marketingkennis en -kunde in om samen met onze partners campagnes te maken die jij tijdens verjaardagen met trots aan je familie en vrienden laat zien.

Is dit nou echt iets voor jou? Solliciteer dan snel via de knop Direct Solliciteren en wie weet loop jij binnenkort stage in het vetste bedrijf van Media Nederland! We ontvangen graag je CV en je portfolio.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Over jou:

  • Je bent creatief en zelfstandig; 
  • Je vindt het leerzaam om mee te denken over creatieve videoconcepten; 
  • Je hebt affiniteit met branded video content en bent op de hoogte van (online) video trends;
  • Je bent goed in storytelling; 
  • Je hebt een sterk gevoel voor vormgeving en beeldtaal, bij voorkeur heb je ervaring met Adobe Photoshop;
  • Je hebt ervaring in tekenen/illustreren/storyboards (pre);
  • Je volgt een creatieve opleiding.

Werken bij Towel Media

Meer over dit bedrijf

Towel Media is volledig gespecialiseerd in het maken van branded videocontent. Al onze producties worden in-house gemaakt door onze creatieve masterminds. Met een man of zestig werken we in een onwijs gezellig kantoor (met bioscoop, dakterras en riante lunch!) in Amsterdam-Oost. Wij zijn ervaren in een breed scala aan videocontent, je kan hierbij denken aan human interest, product content en YouTube series. Zo maken we onder andere content voor Stuk TV, Ravensburger, Red Bull en Tele2 met Qucee & Nesim. En daar houdt het niet op! Want wij zetten onze online marketingkennis en -kunde in om samen met onze partners campagnes te maken die jij tijdens verjaardagen met trots aan je familie en vrienden laat zien. Check onze website om een indruk te krijgen van ons portfolio!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280