Ben jij een regelaar in hart en nieren, ben je geïnteresseerd in het contact onderhouden met (pers) relaties en zijn de evenementen die jij organiseert altijd tot in de puntjes verzorgd? Zie je het zitten om te werken in een hectische omgeving, waar je veel verschillende taken tegelijk krijgt? Ben jij goed in het schrijven van teksten en weet jij hoe je zowel intern als extern mensen op de juiste, pakkende manier op de hoogte stelt? En doe je ook nog eens een communicatie-opleiding, ben je leergierig, heb je humor en wil je de wereld van de media niet alleen ontdekken, maar veroveren?

Dan pas jij perfect in ons team!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

 • Als stagiair Communicatie en PR op de afdeling Corporate Communicatie van BNNVARA ben jij de spin in het web van de afdeling en werk je samen met de communicatieadviseurs van BNNVARA. Samen met dit team zorg je ervoor dat de programma’s die BNNVARA maakt voor televisie, radio en online en de presentatoren hiervan aandacht krijgen van het publiek.
 • Je ondersteunt bij interne en externe communicatie, zowel schriftelijk als telefonisch.
 • Je brengt op creatieve wijze nieuwe programma’s, presentatoren of leuke nieuwsfeiten over BNNVARA bij de pers en onderhoudt het contact met persrelaties, zowel buiten als binnen BNNVARA.
 • Het is jouw taak om als eerste op de hoogte te zijn van alle BNNVARA-programma’s die eraan komen en hier zowel intern als extern over te communiceren.
 • Daarnaast help je bij het organiseren van (pers)evenementen, stel je de programmering samen voor pers en breng je alle collega’s via intranet op de hoogte van de leukste nieuwtjes over programma’s en het bedrijf zelf.

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Een dynamische omgeving waar je eigen verantwoordelijkheden krijgt en waar je samenwerkt met de leukste mensen van verschillende afdelingen.
 • Een plek waar je jezelf ontwikkelt op gebied van regelen en het onderhouden van perscontacten, maar waar je ook leert creatief te zijn met taal en het samenstellen van passende en pakkende teksten.
 • Elke donderdag is er een (vrijblijvende) borrel en er zijn verschillende activiteiten zoals inspiratiesessies, teamuitjes en previews.
 • Je verdient € 475,- bruto bij een fulltime stage.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je doet een opleiding in de richting van communicatie.
 • Je bent leergierig, praktisch ingesteld, ondernemend en zorgvuldig.
 • Je bent accuraat en werkt gestructureerd en dubbelcheckt je werk.
 • Je hebt affiniteit met media en specifiek met BNNVARA.
 • Je hebt humor.
 • Je wilt graag werken in een hectische omgeving, bent proactief en vindt het fijn om veel verantwoordelijkheid te nemen.

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We zetten ons in voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert. BNNVARA is er voor een breed en jong publiek. Voor iedereen die open naar de wereld is. Voor nieuwsgierige en sociaal bewogen mensen. Voor mensen die net als wij vooruit willen, en verandering en vernieuwing nastreven. Je bekijkt vraagstukken vanuit verschillende perspectieven en bent ervan overtuigd dat BNNVARA haar publiek het beste bereikt door aansluiting te vinden bij diverse doelgroepen in de maatschappij. Tot slot, BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een eerlijke en rechtvaardige samenleving waarbij we uitsluiting tegen willen gaan. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen. En daar maken we ons hard voor. Daarom willen we mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, geboorteplaatsen, levensovertuigingen, (fysieke) uitdagingen, genders en seksuele voorkeuren uitdrukkelijk uitnodigen te solliciteren.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280