Word jij blij van het creëren van mooie en effectieve content, ben je een social media-junkie en wil je alles leren over communicatie, marketing en online media? Kom dan stage lopen bij Noscura! Wij zijn een bureau voor online communicatie met een focus op de wereld van onderwijs en onderzoek. Jij, als stageloper bij ons, gaat aan de slag met zowel interne projecten van Noscura als met projecten voor klanten.

Binnen Noscura draag je bij aan onze eigen contentcreatie, op projecten voor klanten werk je mee met de projectleider.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair bij Noscura krijg je veel verantwoordelijkheid en daardoor maak jij je stage zo leuk en leerzaam als je zelf wilt. Je bent onderdeel van het Noscura team, zodat je een goed idee krijgt hoe het er bij ons aan toe gaat en wat het inhoud om te werken bij een communicatiebureau. Je wordt begeleid door een van onze online communicatiespecialisten met ruime ervaring in het vakgebied, met opleidingsniveau hbo/wo.

Binnen Noscura ga je aan de slag met contentcreatie voor onze eigen marketing en communicatie uitingen. Het schrijven van blogs, het maken infographics, GIF’s, het schrijven van SEO proof teksten voor de website, social media content, foto, video, animaties, …. We laten ons graag verrassen door jouw creativiteit en jouw kwaliteiten! Op projecten voor klanten zul je, samen met een projectleider, werken aan het realiseren van communicatieuitingen. Ook leer je wat er allemaal komt kijken bij het werken voor een klant.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een full-time stage (met stagevergoeding) met veel eigen verantwoordelijkheid. Je wordt echt onderdeel van ons team, ook nu we gedeeltelijk op afstand werken! We bieden uitstekende stagebegeleiding, omdat we zien dat we daarmee het beste uit iedere stagiair naar boven halen. Dat is goed voor jou en goed voor ons.

We horen graag waarom jij graag bij ons stage wilt lopen! Stuur je motivatie (in welke vorm dan ook) en CV.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je bent zelf actief op social media en weet je wat er speelt. Jij begrijpt wat een online communicatiestrategie is, waarom die belangrijk is en je kan daar ook kritische opmerkingen toevoegen vanuit jouw ervaring.
 • Je schrijft (foutloos) teksten voor social media en plaatst deze online.
 • Je bent creatief en hebt een kijk op inhoudelijk sterke, visuele posts die engaging zijn.
 • Je neemt een actieve plek in in ons Marketing en Communicatie-team.
 • Je schrijft teksten voor de website, nieuwsbrieven en blogartikelen. Als iets nieuw is voor jou, dan duik je erin en zorg je dat je er alles over te weten komt.
 • Je bent nieuwsgierig en vind het niet erg om de telefoon te pakken om iemand de oren van het hoofd te vragen.
 • Je hebt nu al ideeën om een contentkalender mee te vullen.

Herken jij je in deze stageplek? Voor deze stageplek zoeken we een collega die graag werkt aan het verbeteren van online communicatie in de wereld van onderwijs en onderzoek en beschikt over de volgende eigenschappen:

 • Doorzettingsvermogen
 • Creatief
 • Aanpakkersmentaliteit
 • Planmatig werken
 • Ervaring met het Adobe pakket
 • Je staat positief in het leven
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Je volgt een relevante opleiding (hbo/wo)
 • Rijbewijs benodigd: nee

Werken bij Noscura

Meer over dit bedrijf

Wij zijn Noscura, ontwerpers van online communicatie voor MBO, HBO, universiteiten en de wereld van onderzoek en wetenschap. Dat houdt in dat we instellingen helpen om beter te worden in online communicatie door hen op te leiden en te begeleiden. Met persoonlijk advies, trainingen en tools geven we onze klanten inzicht, zodat ook zij met impact kunnen communiceren. Noscura helpt met alles wat nodig is tijdens het ontwerpproces van goede online communicatie. Hierbij kun je denken aan verschillende analyses, toepassen van tooling, online media advies, een strategie en de implementatie daarvan, webcare toepassingen, en trainingen om de communicatie te versterken.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280