Wil jij álles leren over het van A tot Z creëren van online content voor merken als Stuk TV, Gierige Gasten en 538? En droom jij van een baan als communicatie specialist? Dan maken we graag binnenkort (digitaal) kennis met jou! Wij hebben deze stageplek beschikbaar in een vrolijk, enthousiast en jong team van creatieve makers binnen onze (online) redactie van Talpa Social!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Onder goede 1:1 begeleiding ga je binnen jouw discipline de fijne kneepjes van het vak leren en is het de bedoeling dat je uiteindelijk helemaal meedraait binnen het team en zelfstandig je eigen taken oppakt.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Een leerzame stage waarin je veel zelf mag ontdekken maar ook altijd terecht kunt bij ervaren en enthousiaste collega’s;
  • Een stagevergoeding van € 350,- per maand (o.b.v. fulltime);
  • Startdatum is in overleg, bij voorkeur vanaf eind januari/februari 2022 en minimaal 5 maanden beschikbaar.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • HBO
  • Per februari 2022
  • Minimaal 5 maanden beschikbaar

Werken bij Talpa Network

Meer over dit bedrijf

Talpa Network bestaat uit de onderdelen Video (o.m. SBS6, Net5, Veronica, SBS9, KIJK, TV538), Audio (o.m. 538, Sky Radio, Veronica, Radio 10 en JUKE), Social (o.m. StukTV en Gierige Gasten), LINDA. en de eCommerce divisie (o.m. VakantieVeilingen en Actievandedag) en Events. Deze onderdelen worden ondersteund door Media Solutions & het Bureau. Met dit netwerk is het Nederlandse multimediabedrijf meer dan relevant voor de consument en de adverteerder. Originele en bijzondere verhalen vertellen zit in ons dna. Gecreëerd, gecureerd en gedeeld door onze sterke merken en persoonlijkheden. Samen vormen we een uniek lokaal netwerk dat daar is waar en wanneer het jou uitkomt. Of het via een evenement is, op tv, radio, social of een digitaal platform: onze content staat centraal. We willen er dag en nacht zijn, voor jong en oud. Meer dan relevant. Inmiddels zijn we 1.237 dagen, één pandemie, 71 miljoen veilingen, een knikker-hype, honderden miljoenen streamstarts, 523 duizend ANP-berichten en de 200ste LINDA verder. We zijn benieuwd naar jullie verhalen en vooral naar een frisse blik. Bij Talpa Network bieden we de mogelijkheid voor stagiairs om hun persoonlijke leerdoelen te combineren met professionele vaardigheden. Je krijgt bij Talpa Network dé ervaring van A tot Z, je wordt bij ons opgeleid als volwaardig medewerker waardoor je klaar bent voor een vliegende carrièrestart na je opleiding.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280