Voor het Communicatieteam van Banijay Benelux  - en dat spreek je trouwens uit als Bannie-djee Bee-nuh luuks - zijn wij op zoek naar een stagiair die graag wil werken in een creatieve omgeving waar elke dag alles draait om (online) videocontent.

Heb jij ook vaak je smartphone in je hand? Ben je goed thuis in social media en ken je alle online trends? Houd je ervan om aansprekende content, die perfect match bij onze programma’s en organisatie, te bedenken en produceren? En heb je al in detail bedacht hoe je jouw eerste bedrijfsfeestje gaat organiseren en op welke manier jij je collega’s daarvan op de hoogte gaat brengen?

Als het antwoord op deze vragen JA! is, bedenk dan zelf op welke manier jij je wil presenteren aan je toekomstige collega’s.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

 • Nieuwsgierig zijn. Heel veel vragen stellen. Doorvragen en je ogen uitkijken.
 • Content bedenken en produceren voor onze Banijay Benelux platforms.
 • Bewerken van beeldmateriaal (video/foto).
 • Korte pakkende teksten schrijven.
 • Interne en externe events mede-organiseren.
 • Projectplanning en het up-to-date houden van onze (online) content kalender.
 • Samenwerken met alle afdelingen binnen ons bedrijf.

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Een creatieve werkomgeving met veel vrijheid en eigen projecten.
 • Een afwisselende werkplek op kantoor, thuis, in de studio of op locatie.
 • Naast je werkzaamheden voor de afdeling Communicatie krijg je ook de kans om te ervaren hoe het is om binnen een productie te werken. Denk aan GTST, Chantals Pyjama Party, Holland’s Next Top Model, Big Brother, Hunted of onze sportafdeling.
 • Een stage bij een bedrijf dat bekend staat om de tofste feestjes.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • MBO/HBO/WO studenten in de richting van communicatie of grafische vormgeving.

Werken bij Banijay Benelux

Meer over dit bedrijf

Banijay Benelux is de thuisbasis van verschillende creatieve contentproducenten – EndemolShine Nederland, SimpelZodiak, NL Film, TVBV, Totem Media en Zodiak Belgium - en een collectief van multi-getalenteerde creatievelingen on- en off-screen, verenigd in ambitie en divers in denken. Met onze unieke labels ontwikkelen, creëren en distribueren we videocontent met lokale en wereldwijde aantrekkingskracht. Voor elk platform en in alle denkbare genres. Van populair tot edgy, van ongeschreven goud tot gescripte magie, van luchtig lachen tot intrigerende inzichten. Als meest complete contentproductieorganisatie in de Benelux helpen we onze partners – zenders, omroepen, streamers, distributeurs, adverteerders en maatschappelijke organisaties – om deel uit te maken van het leven van hun publiek met de beste on-screen storytelling – voor ons storymaking. Bij Banijay Benelux koesteren en stimuleren wij ondernemerschap, creatieve vrijheid, samenwerking en innovatie. We zijn trots op onze hoge kwaliteit content en (inter)nationale merken zoals Big Brother, Penoza, Expeditie Robinson, Op1, Miljoenenjacht, Hunted, Temptation Island, GTST, All You Need Is Love, The Next E-Talent, Commando’s, de Vlaamse soap Familie en Liefde voor Muziek en de YouTube-hits Legends of Gaming, Locked Out en Vakkenvullers. En dat we als grootste sportproducent medeverantwoordelijk zijn voor de voetbalkanalen van ESPN en de Eredivisie. Banijay Benelux is onderdeel van Banijay Group: ‘s werelds grootste internationale contentcreatie- en distributiegroep met een eclectische mix van meer dan 120 productiebedrijven in 22 landen en vertegenwoordigt daarmee de meest prestigieuze entertainmentmerken wereldwijd, waaronder MasterChef, Peaky Blinders, Black Mirror, Mr. Bean, Survivor, Wallander, The Kardashians en Extreme Makeover: Home Edition. www.banijaybenelux.com

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280