Ben jij een creatieve duizendpoot met een passie voor communicatie en media? Ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends? Weet jij hoe je boeiende content kunt creëren die mensen raakt? Wil jij graag een (online) bijdrage leveren aan programma’s als Mocro Maffia, Heel Holland Bakt, Sleepers, The Masked Singer, Hollands Got Talent en RTL Boulevard? Dan is dit jouw kans om je talenten te laten schitteren bij producent Fremantle!

Dewi, huidige stagiair “Als communicatie stagiair bij Fremantle maak je deel uit van een heel leuk en dynamisch team en krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen binnen verschillende disciplines. In de afgelopen 5 maanden heb ik naast het organiseren van interne events ook veel ideeën mogen verzinnen en uitvoeren voor de social media kanalen van Fremantle en de bijbehorende labels Blue Circle, No Pictures Please en Fiction Valley. Hiervoor ben ik onder andere langs geweest op draaidagen van tv-programma’s zoals als de Holland’s Got Talent en Heel Holland Bakt om social content te maken.

Mijn stage was dan ook super gaaf en heel leerzaam!’’

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Content Creatie: Bedenk en creëer boeiende content voor onze sociale media kanalen, website en ons intranet om onze merkidentiteit te versterken en onze community te betrekken. Social Media

Beheer: Beheer onze sociale media platforms, monitor de betrokkenheid van de doelgroep en ontwikkel strategieën om onze online aanwezigheid te vergroten.

Public Relations: Ondersteun bij het opstellen van persberichten andere PR-materialen om ons bedrijf en onze projecten onder de aandacht te brengen van relevante media.

Evenementen: Help bij het organiseren van (interne)evenementen en promotieactiviteiten om Fremantle en onze programma’s onder de aandacht te brengen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een uitdagende en leerzame stageplaats binnen een internationaal gerenommeerd entertainmentbedrijf. De mogelijkheid om ervaring op te doen binnen verschillende aspecten van het communicatie vak. Een dynamische en inspirerende werkomgeving waar jouw ideeën worden gewaardeerd en gestimuleerd.Begeleiding en ondersteuning van ervaren professionals.Een stagevergoeding van € 450,- per maand.

Klinkt dit als de perfecte stage voor jou? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onderdeel van ons team bij Fremantle! We kijken uit naar jouw creatieve bijdrage aan ons team.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een relevante opleiding op het gebied van communicatie, media, marketing of een vergelijkbaar vakgebied. 
  • Je hebt een vlotte pen en kunt pakkende content creëren die de aandacht trekt. 
  • Je bent gepassioneerd over media en entertainment en bent op de hoogte van de laatste trends in de branche.
  • Je bent creatief, proactief en hebt oog voor detail.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler die graag samenwerkt met anderen.
  • Je bent beschikbaar vanaf september 2024 voor minimaal 5 maanden.

Werken bij FremantleMedia Netherlands B.V.

Meer over dit bedrijf

Fremantle Nederland is onderdeel van Fremantle, één van ’s werelds grootste televisieproducenten. Per jaar creëert, ontwikkelt, produceert en distribueert Fremantle ruim 12.000 uur aan programma’s, en meer dan 70 formats in meer dan 30 landen. Er worden wereldwijd meer dan 400 door Fremantle ontwikkelde en geproduceerde programma’s uitgezonden. Ook is Fremantle een wereldleider in digital en branded entertainment, met meer dan 370 miljoen abonnees op 1500 socialmediakanalen en meer dan 100 miljard views op alle platformen.
Fremantle Nederland bestaat uit producenten Blue Circle en No Pictures Please, die zich richten op televisie en online content, dramaproducent Fiction Valley en fictie- en realityproducent Tebbernekkel.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280